Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha kako da ne! Hljeb 1.2 BAM. Hljeb treba da bude 0.5 BAM!
@ann26 napravi hljeb, pa izracunaj vrijeme i struju, i onda se osamari
Ja mislio da drzi pistolj u ruci
Jest, pojeftinilo je, nema šta, u pekarama bureci sa 2 KM na 2,50KM,hljeb sa 1 KM na 1,20KM, i tako to. Sve je danas pojeftinilo za pola marke do marku u plusu, a plate narodu sve manje.
Vidim ja na kraju mjeseca ostalo mi ravno 2,94 KM viška u odnosu na jun mjesec...
Povrce i voce je u jeku, na trzistu je u velikikad kolicinama.Normalno je da se vise ne moze prodavati po starim cijenama.
Sad sam u dilemi vjerovat Agenciji za statistiku ili vlastitim očima i džepu
Joj i ova famozna "agencija za statistiku", sta bi mi bez vas ljudi moji? Jel vas starno treba 300 uhljeba tamo da nam ovo kazete. Istu stvar bi privatna firma bolje obavljala sa 6 sposobnih radnika.
A covjek? Koliko je covjek pojeftinio u zadnjih mjesec dana?
Ah, bas fino, samo sto ce do kraja godine sve to duplo poskupiti, ali to onda to i nece biti neka vijest
Uf, vidim ja da mi je ostalo viška rapa ovaj mjesec. Kontam otkud ovo, suzio sam ventile? Sad shvatam. Hvala Klixu i svim ljudima dobre volje, a prije svega našim rukovodiocima koji su nam sve ovo omogućili.
Gdje ste vi školu završili.....pardon kupili
Danas pojeftinilo sutra poskupljalo za 20% haha cirkus
Čim je pojeftinilo, mora da su robovlasnici već godinu dana plate sjekli.. Pa čekaj, naravno da jesu. Apsolutno sve pekare i male prodavnice imaju a4 papir u izlogu u kojem pišu kako traže nove robove da rade za 500 maraka...
Ma je su malo sutra cim predzem cupriju ode 200km
Pa pojeftinilo je jer su rasprodaje