Volkswagenu vodeća pozicija
0
Homologacija rabljenih vozila u 2011. godini
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je diskriminacija prema građanima BiH !!!!! Zašto se štite monopolisti i zašto za svoje pare ne možemo kupiti ono što je na ponudi. Pa svako registrovano vozilo koje dođe iz EU je tehnički ispravno a samim tim je i homologacija urađena. Sram vas bilo da na ovako diskriminirajuće zakone iznosite dobit i profit koji ste na nelegalan i ne zakonit način stekli. /ukrali/ Tužba protiv ovakvih monopolista u Strazburu će uskoro pokazati koliko ste se obogatili i koliko je ovo pljačkanje naroda !!!!!!!!!!!!!
58.5 km*15000 toliko je asa zaradila
bando monopolska, dajte nam dozvolu za uvoz starijih auta, nismo svi bogati kao političari koji su donijeli tja usrrani zakon !
Prvi, a ko prvi vnoGo mrvi!
jel to nešto brezobrazno il bolesno il kontra šerijata? da ne radim ako jest