Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna je zemlja prosperiteta,nemamo inostranog duga,prosječna plata je 2500 maraka,zaposlenost 99%,industrija radi,nema socijalnih slučajeva,izvozimo robe u vrijednosti 20 0000000 eura godišnje,a uvozimo u vrijednosti 20 000 eura,imamo izvore nafte,plina,rudnike zlata.Med i mlijeko.Čuj hljeb poskupio!?
Divan portal, napisem da sirite dezinformacije i vi ne objavite. Nema sta pravo objektivno novinarsko izvjestavanje. Dragi Bosnjaci, ima ovde i noramlnih Srba, a ovi vasi samo hoce da nas zavade, cuvajte se... P.S. ja hljeb placam 1,10km???
Sreca pa je velika zaposlenost u RS-u.. A i plate su se povecale... Neka poskupljuje... Ima se... Dodo ce namijerit ako zafali ... on voli svoj narod... mamiccu mu
a jeli samo kupovni hljeb poskupio ili je to naka zahebancija na racun struce
a sto nebi jednom poskupio na 10 maraka pa da vise ne slusamo kako svaki treci dan poskupljuje
A dje to bilo genocida?
sto je lijepo vidjet kad nema puno komentara.... a da poskupljuje u federaciji ..... odma bi nam komsije napdale pobjednicku stranku... Pozdrav za sve!
Gorak je genocidan hljeb, pa makar i djaba bio!!!!!!!!!!!!
Da Bog dao pa vam hljeb bio 50 maraka.
poskupJETI..... jel sad kruh podskupjejjejeje.... a jel nije juce poskuPIO... IL je poskupJEO..... Cudi me da rijec MIR vec nije postala MIJER. he....he....he.... Ve lingvista i njihovih pizdarija....
kakva republika?
Kakav je bud*ala vodi, dobro je da ga ikako imaju......genocidan hljeb je jako skup!
Vec neko vrijeme se kod mene kuci pravi hljeb, j.b.g vazda smo ga kupovali mada je meni domaci iskreno mnogo bolji, uvijek sam volio kad odem iz grada kod familije pa ono domaca klopa, domace vino, domaci hljeb, kuci starci rade pa se nije imalo bas vremena za to, al evo na moju radost su ih cijene natjerale pa sam bar djelimicno zadovoljan:))
A KRUH?
zaboli me kar.ina za .... al to moze bit i zbog antidepresiva sto pijem