Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjebaste Camilu i Muniri biznis,a Bogami i Fikretu,a bas su mogli fino zaraditi...
Fikret Hodzic, #ijasamhtioukrat
@Flowara prevara od novinara
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast za ovaj potez, prvi put da neko uslijed kritika promijeni misljenje! Osim Causevica kad je pobjego s vlasti haha
Treba Fikretu je8at sve. Rodjenu porodicu bi prodo za zaradu. Dzaba kad je neko seljak onda je seljak, nema osjecaja pa ga je8i
Hahaha pa nisu zbog kritika promjenili misljenje nego zbog krsenja autorskih pravaa pa vec su znali da ce biti ovakva reakcija javnosti i nisu odustali samo para vrti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zasto majica sa znakom i porukom "DON´T FORGET SREBRENICA" tj. "Ne zaboravimo Srebrenicu" je neprikladna ili nemoralna?
Da li ima negdje na internetu da se kupi ova majica. Kupio bih par komada.
Fikret je Srebrenicanin kojem je, siguran sam, prvi cilj da se ne zaboravi genocid u Srebrenici. Dolazio je skoro u Sandzaku u Rozajama da promovise svoju knjigu i racunajte da mu se to nije novcano isplatilo ali se potrudio da se i kod nas genocid cuva od zaborava a garantujem vam da nikada zaboraviti necemo. Selam za maticnu drzavu.
jbg Fikrete nije ti trebalo ovo, 100% sam siguran da nije tvoja ideja a ti ga sad šipu, zahebali te kvalitetno
Ovaj papak FH je na ime tragedije izgradio sve u zivotu,fakultet,posao na tv-u,knjiga,pjesma,plantaze malina...A gdje su ostali iz Srebrenice Fikrete zasto njih ne spominjes,zasto njima ne pomognes???
Ne razumijem zasto je ideja nemoralna? Cudi me zasto ovakvih majica nije bilo prije. Ovje po meni nije u pitanju moral nego ljubomora sto ce neko zaraditi. Da li je iko zastitio znak Srebrenice ako nije svaki idiot moze stampati na maicama sta hoce i koliko hoce. Moralno bi bilo da svi Bosnjaci uz dane Srebrenice imaju takvu majicu na sebi. Sta je tu nemoralno?
Black909 Boga ti , Gdje si ti zavratio rukave U stali na Asvaltu ili roden si sa Diplomom Doctora. Ja licno mislim da ti ne razumije ili neces da razumis nijedno od ova 3 navedena primjera. Sam ti sjedi i pisi negativno o drugima a nemoj slucajno ispitati sebe??? Samo rad se u zivotu isplati cjenu negledaj da ti dode odmah Bog vidi i uzvraca i zna svaci iskreni osjecaj
Švabo moj nepismeni. Jedi govna zajedno za ovim nedonošćetom Fikretom. A evo dolje i prijevod ovoga što si mislio da kažeš: asvalt = asfalt da ti ne razumije = da ti ne razumiješ razumis = razumiješ sam ti sjedi = samo ti sjedi cjenu = cijenu negledaj = ne gledaj svaci = svačiji majci = majici gradski = gradskih
@Zukorlić nedonošćetom = nedeonošćetom dolje = dole
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast da se neko sjetio npr.Majci ili Gradski Postera. Istina je bila za Srebrenicu naravno da ce Srebrenicani najvise to pamtiti Zarada ide naravno na firmu koja Postavlja sliku ili simbol na majci. Kako su potpisali izmedu sebe 5km za donaciju a drugo firmi sto je i fer.
Zinula guzica da unovci sto se moze unovciti, isto kao i Subasic i kompanija. Poganceri...
Vec vidim kako Muslimanska mladež u nocnim klubovima svijetli u ovim majicama, Ceca trešti i sarajevsko se lize :)
Vidjeli da nemogu dobro zaradit pa onda odustali....
PORUKA ZA HIFA OIL : Bilo bi OK da ste se ponudili da budete kanal distrubucije za te majice, a da su vlasnici prava i zarade Majke enklava Srebrenice i Žepe to bi bilo drustveno odgovorno i pozitvan publicitet ovako .... Mislim nije OK da vi zaradjujete na ovome malo ste pogresno postavili koncept. Mozda ste i mogli bez znanja javnosti da se ugradite u cijenu sa Majkama ali ovako ste uprskali.
Nemojte tako,oni su iz Srebrenice..Niko vise nije rodjen tamo samo oni.Doniraju 5 km,pa donirajte 23 a sebi uzmite dvije..Koliko ste samo para nagrabili zbog Srebrenice!
Zaradjivati, a da taj novac u kompletnom iznosu nebude namjenjen prezivjelim zrtvama genocida ne samo u Srebrenici vec i u ostalim opstinama gdje su masovno ubijani Bosanci i Hercegovci je po meni pisanje po mrtvima.. Ova papcina Hodzic je ocigledan primjer na onu staru "mozes ti otic" iz sela, al selo iz tebe nece nikad".
Pa da je on bar iz srebrenice a ne iz vukojebina oko srebrenice! Ko i vecina navikanih "srebrencana"...
To je samo potez velike kompanije koja nece da unisti ugled,mislim da nisu imali nikakav profit od ovih majica.Prozvan je mali od "skandala" i SBB stranka sto oni nisu ucinili nesto slicno.