Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji li vam korumpirani tenkre dade dozvolu da DIREKTNO UZ RIJEKU izgradite skladista nafte!?!
Ama ljudi jel iko ovdje u ovoj drzavu normalan vise? Pa kako moze terminal tecnih goriva da se otvara uz rijeku? U slucaju ( nedaj boze) kakve greske ili pucanja rezervoara, sve ode pravo u rijeku a ako se nevaram ova ista se ulijeva u rijeku Bosnu. Ma nema ovo je sve poludilo majko bozija. Neka nam je bog na pomoci.
Privatna SDA firma
nisam nikada nasuo na HIFI i neću nikada....SDA pumpa
niko te i ne moli.. Racio6th ko te )ebe može HIFA i bez tebe :)
Svaka cast i čestitam, ALI realno kako ja vidim na slici ovu su nekakva četiri kazana i sad se to mjeri ogromnim uspjehom, a mislim da ova cetri kazana ne mogu zadovoljiti dnevne potrebe drzave.
Mogli bi da su kazani za rakiju.
zato je u brodu rafinerija eksplodirala sve nastimano da se tajkuni bogate
morali su ostaviti nesto da otvore i poslije izbora...
Hajmo sad svi koji mrzite sda i povezujete hifu sa istom, hajmo kako ovo ne valja, kako je uništeno državno a napravljeno privatno, šta će nam rezerve, pohapao sve živo, tito je ovakve slao na goli otok .......kme kme kme. Ja ne razumijem kako pojedinci ne mogu ocijeniti nešto onako kako jeste, pozitivno ili negativno, bez obzira od koga došlo i uz koju stranku se veže
100% smo sigurni da je HIFa dio kriminalne hobotnice SDA HIFA radi na namještanju tržišta radi izvlačenja sopstvene koristi...potkuplju ili otkupljuju konkurenciju, vještački formiraju cijene...odnosno kada nafti padne cijena na HIFI sigurno neće a kada skoći onda lopovi iz HIFE podižu...Kada opet padne, nema snižavanja cijene... SDA stranka je gora za bošnjake od HDZ i SNSD
E ovo je vrh. Ogromna stvar za drzavu-REZERVE. Treba nam jos najmanje 5-6 ovakvih terminala. Cestitke
Idealno bi bilo 15-20 ovakvih terminala.
@SlucajZornic pa dobro je da imamo ista, ali kako bi bosnjo drugacije ispao pametan nego da sam sebe spusta ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)