Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i to sto vam je Tito napravio , ne mozete ni odrzavati a kamo li da sta novo izgradite ..nacionalisti SDA HDZ SNSD
ja mislim da bi u bih i rudnik zlata poslovo sa gubitkom
gdje vam je mira pavlica?
znaju poso'...
Izgleda da je Murat Sabanovic ipak napravio rupe na brani 1992 , pa sad tu otice voda i lova.
to se zove "negativna energija"
Turbine se okrecu u pogresnom smjeru.
Imas robu, prodas robu i opet ostane ti roba. I maravno u gubitku. Srpske sume vode zrak mars, al polako navikavajte se na srpsku slamu jer ce vam samo to pstati iza snsd-a.
Zato je min plata 1500KM a koliko direktor ima to je tajna, zato hidroelektrana svake godine sponzorise kosarkaski klub igokea, kk partizan, i slicno... Hebi gubitke bice vode da okrece turbine.
Primitivci su pobjedili. I to treba jasno reci. Posljednja generacija iole obrazovanih ljudi koja je mogla doprinjeti drustvu je odavno napustila te krajeve. Zao mi je, slijede godine potpune propasti i bjede. Likvidnost nesposobnog i pregolemog Aparata ce se braniti povecanjem pdv-a, novim nametima i poskupljenjima. I nije ih briga za to.
Možda im se turbine kontra okreću
pa to ustvari nisu turbine , vec propeleri (motori) koji vodi daju brzinu da rijeka brze tece :D zato i jesu gubitci :D
Nikada kontati ove iz elektrodistribucije i Vodovoda kako mogu poslovati ovako lose. Sve lopovi do lopova sve ovo treba ugasiti.Po kratkom postupku. 750 000 stete svaki mjesec to ne moze ni...
tzv. Fabrika za proizvodnju ničega + to nešto malo struje.
boli me qurac za drugom državom.
boli me qurac za drugom državom.
mozda je gubitak nastao zbog uvoza el.energije :)
mozete se takmicit sa firmama koje vode balije , Zeljeznice, ViK , GRAS, ZOI hajde bar nesto imate zajednicko pa makar to i gubitci bili
Nece nama Drina biti granica