Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno, kad niste čuli za racionalizaciju nikada... Imate besplatnu i čistu vodu koja curi ko luda, i niste je u stanju dovući do korisnika... U Izraelu je moraju praviti od morske, obogaćivati, pa tek onda distribuirati, i njima vode nikada ne nestaje... Šta nam to govori? Da ste vi svi nesposobna bagra, eto to!
@vlado.nine A izvozi im ponesto i milojko😂
Nastale su ogromne štete na vodovodu tokom prošlog rata, greška je bila što se problem nije u startu riješav'o i sve što se duže odlaže biće sve skuplje sanirati popravke.
Hasanspahic inace vrli strucnjak za ekonomiju i kredite, ali i vodovod Zavrsio kriminalistiku, 6god poslije toga zavrsio jos jednu godinu na pravu i eto ga magistar, sad doktorira u vitezu... fuck logic I on određuje kako će vodovod da radi... #bih4ever
Koji univerzitet je najjači Kobiljača, Vitez, Sokolac, Gradiška ili Prijedor ? Viodim da su sada najbolji stručnjaci u javnim preduzećoma završili gore pobrojane univerzitete. :)
Jedina mogućnsost je da se ti i tvoji pajdaši snažno pošutate nogama. Druga preostala je da se građani prihvate KANISTERA da bi arapi imali svjuežu vodu pred kućom u vještačkim jezerima ! A kredit TREBA OTPLATITI. Ja da vam I KREDIT otplaćujem ? Ili preko akciza ??
Bazi politizirani direktori-biznismeni vide rjesenja samo u kreditima koje ce nama prisiti da placamo. Ali hajde i kredit pa da se nesto brzo rijesi, oni ce bajke pricati sa bi sa tim parama uradili a u momentu kad dobiju pare, to sve ode na plate njih jedno hiljadu joji rade u toj uhljebovini... ja prosto ne vjerujem koliko smo mi saburi narod pa pustamo na nam ga ovako javno stavljaju kad im se god digne...
majku vam vašu, pa dokle više
pare su svuda oko nas,samo.ih trebamo uzeti. ne treba dizati kredite...vratiti drzavi njeno Brankovic. Gavrankapetanovic. Jusufranic i brojni mnogi. u stanovima i kucama ima milijarda
Hasanspahićiu ne seri, prvo likvidiraj postojeći vodovod i kanalizaciju, osnuj novo preduzeće zaposli nove uposlenike i postavi pravi menadžment, pa onda ako bude potrebno uzmi kredit. Ti bi uzeo kredit idiotima koji su do ovog stanja i doveli, isti si ko i oni
Pa ovaj sem pivske flase u trafici na KG nije kupio ništa drugo, a možeš zamisliti kakva će mreža biti kad je ovakvi likovi prave.
Ovaj može samo ganjati polovnjace po trafikama... ko da je u kanalu rođen.. e šta svašta SDA ima u svojim redovima.
Samo bi ga potrosili na zaposljavanje rodbine i ne bi nista napravili a onda bi opet za par godina rekli rjesenje je kredit.
Drzava zvana Kredit. Nesposobni ljudi vode firme i drzavu, uniste je i onda pametuju da je jedino rjesenje kredit!!! Jedino rjesenje je slanje tih neukih direktora i lidera na robiju zbog pricinjene stete uzrokovane svojim nesposobnostima. Super je to biti direktor, dobijati visoku platu za nista i nemati odgovornosti!!!!!!
Te pare će zaduziti već prezadutene gradjane,naravno voda će biti jos skuplja kao da se uvozi iz australije,kredit će se uzeti kako bi se platili (sami sebi) kojekakvi projektići i nabavka talovi,ostalo ide na kafu političkim čimbenicima (chunama) i malim a bogami i onima koji su se kao visoko vinuli.Sve u svemu već vidjena parada likova (gladnih para).Narode fataj kisnicu dok je ima u obilnim količinama.
Gledaj sda kadra. Samo kredit kredit kredit, a ti glupi narode vracaj i glasaj
Zvaliiii su ga BRAVČE bager vozao seljak korumpirani kupio fakultet i sada za novac sve radi
Prvo treba finansijska inspekcija da vas pretrese, ali bas do gaca. Pa onda racionalizacija, odpustanje viska radne snage, zavodjenje reda, da vozac nemoze biti samo vozac, i slicno. VIK izodi radove, dok grupa radnika nesto i radi, vozac ili sta je vec se ispruzio u vozilu i spava. Protjerati te uhljebe koji su dosli preko stranke ili famalijarnim ili prijateljskim vezama.
pokrali pare, deru narod pausalno, zavrcu vodu a sad ce ze jos zaduzit, vrlo inteligentno i pametno...