Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niz šuplje, da krenemo. Hoće li Rusija obustaviti plin? Nikad to nije bilo pitanje, već hoće li Zapad minirati plinovod, ko sto je sjeverni tok. Dalje, Sarajevo da se osloni na solarne panele za grijanje, odakle je naučnik, iz Sarajeva nije. Dalje, kaže ni slučajno da se ne subvencinira plin, a to je jedino humano i ekološki čisto rješenje, trenutno. Alternative su još skuplje i raja će nastaviti da palim gume i cumur
Pazi rusopatofila kako suptilno navijaju za ovisnost o ruskoj bagri. Sarajevo već deset godina strepi pred svaku sezonu - kome to treba osim orkama kao metoda ucjene? S tim je gotovo, davna prošlost; nikada i niko više neće OVISITI o rujama. Alternativa mora da postoji i postojale, a kada se povuku iz Ukrajine i prestanu da podržavaju rasturanje BiH - bujrum na tržište, kupićemo ako je jeftinije
Samo tečni američki gas iz Hrvatske i tako dokazati pripadnost naprednom zapadu!
Ovaj cirkusant dijeli savjete u fazonu “ako nemaju hljeba, neka jedu kolace”. Kao da je toplotna pumpa par stotina KM, pa eto, ne bi bilo lose da se svi prebacimo na taj sistem.
Najava poskupljenja dakle tj. plasenje naroda nestankom da se opravda poskupljenje. A da vidimo kako zaista stoje stvari. Sezona grijanja je pocela 15.10.. Do 10.11. smo imali visoke temp i toplane su 25 dana grijale tek po 3-4 sata, dakle recimo 20%. I koliki je racun - isti ili smanjen za samo 20%. ustedili su 80 posto energenata plus dupli mjesec kad placamo ljeti a ne grijemo se. I opet ce poskupiti??? Kradja. Tacka.
Treba uvoziti tečni američki gas iz Hrvatske i tako podržati zapadne Evropske vrednosti!
Isto su govorili i za peći na pelet, i sta sad svi ih izbacuju, ljudi bezveze bacili pare. Klasični snobovi bez dodira sa realnosti, nego eto glume prepametne face bitno je izaći na klixu.
Džuma faca...
Svako se naziva ekspertom i stručnjakom. Koliko to dana u sezoni grijanja možemo koristiti solarne panele. Što ti koji propagiraju toplotne pumpe i inverter klime ne objasne potrošnju električne energije kad je temperatura niža od -5. Samo se pitam koliko je ovaj uradio projekata grijanja.
Bolan da smo pametni mi iz BiH znaci svi i katolici, pravoslavci i muslimani bili bi jaci od komsija, jedne na jednu stranu,druge na drugu,trece na trecu da idu lobirat, sredjivat ganjat, prodavat ma sve, bili bi samo takvi, al eto svi ovi nasi se prodali i zaj *****ju narod, puu.
Cijeli zapad ga isad kupuje i vi bi ga mjenjamo ok ok ok
Ćumura i opleti.
???
Pitanja su lahka al teski su odgovori