Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebaće vas Veliki brat
jes odvratan ovaj haramus, sta ti je bosna radila smradu da nam carne udaras.Da nije Bosne i otpora koji smo pruzili satrali bi vas Srbi.
Cak i da vas Srbija prizna Bosnjaci vas neci nikad priznat zbog ovih carina, sta je cilj da uniste ekinimiju Bosne. Smetljari nikad drzavu necete imati jer ste glupi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pola ih po sarajevu radi na crno, ne izdaju fiskalne račune, sve im se toleriše a oni nama carine.
Metallica - Fade to Black
Neka taxi!!!
kosovo pravi sebi medvjeđu uslugu sa ovim stopama ...
Svim "izbjeglicama" s Kosova koji su nakon 90.-tih se nastanili su Sarajevu, ali i u ostalim gradovima mada možda u malo manjem broju, te podigli imperije od po 15 pekara, fino inspekciju za vrat i kontrolu izdavanja fiskalnih računa!
@Ljubicanstvena30 ja sam Sarajlija albanskog porijekla, odrastao u ratnom Sarajevu i apsolutno se slazem sa tobom. Pogotovo shqiptarskim kurvicama koje su digle nos ko da su ne znam ti sta, a ne kcerke pekara i koje su tu dosle poslije 1999 a sada glume Sarajke vece od nas rodjenih Sarajlija
@MusaTheOutlaw Sad ispade ko da ste vi rodjeni sarajlije neki ljudi? Najveca govna koja sam ikada upoznao dok sa druge strane kosovari su zivot izmislili za vas!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otaśiśva nane pa śta je to
Nedaj se..
A naši vrište u transu podrške mlađahnoj ekipi s Kosova na otvaranju Eyofa i svakodnevno po triput najmanje havljaju smrdljive šiptarske buhtlje.
@Ljubicanstvena30 smrdljiva buhtlja ti u gacama 😆
blok pa blok
odvratan
Trebamo i mi BiH drzava uvesti takse Srbiji. Jer Srbi nacionalsti traze puno i vracaju se opet u 90‘kao da nisu oni pravili zlocine. Previse im je pusteno
Pa zar nas i j. kosovo moze ucjenjivat. Nek ide u hepek on licno i proglasiti ga nepozeljnim u Bosni . Treba sa tim albancima malo ostrije , . Da Bosnjaci nisu preuzeli 4 godine glavne udarce tesko da bi oni i danas imali i autonomiju u okviru srbije, ufurani pekmez.
Ufuro se , sad trazi on garancije od amerike , koja ga moze da skloni u po sekunde garant u paragvaj.
Ma nepopustaj samo jos vise pritezi neka vučo dobro osjeti takodze i bosna i hercegovina
svaka cast majstore,ne popustaj ni felera!