Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO IH PRCAJTE
HARADINAJA ZA predsjednika federacije! BIH
@Ljubavna Masina Наравно. Навикли сте ви да робујете другим владарима. Харадинај не би био неки изузетак.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...eee da je nama Bosnjacima samo jedan politicar ovog kalibra...blago Kosovarima sto ga imaju,covjek je prirodni penicilin za djikane...
Kosovo drzava... hahah ohh covjece ovo je vic!
srbiji treba citava evropa uvesti 100% carinu
Kosovo republika! dole srbija
Gospodine Haradinaj, postoji li šansa da se ukinu ove carine za BiH? Selam iz Lipnice.
Srbi su nebeski narod i oni imaju na nebesima najvecu srbiju
Halo, on je uveo isto za Srbiju i BiH, majmuni, glupi, boli njega za BiH, a vi i dalje izvikujte parole, maloumnici, da bog da vas šiptari pokorili, tek bi onda propišali majčino mlijeko
Nemas ti pojma....sve ide iz BiH u Kosovo preko Albanije bez problema....u Tirani se "udari" druga deklaracija i ajmo za Pristinu....!!!
Ovi klix pacijenti uporno lazu sebe da su balije i siptari nezavisni
Kakite vi malo više, To što radite neije dobro. Ne treba pravdati Srbiju, ali ni vaše ne valja. Udarate u silu, a znamo vas kad ste bili jad i bijeda - Hravile vas republike Jugoslavije, sad se klatite na buđete EU.
haj sto jbe,,,al sto za usi vuce
SVAKA TEBI CAST HARADINAJ NA ISTRAJNOSTI I HRABROSTI DA SE ODLUCNO SUPROSTAVIS MIRNODOBNOJ POLITICKOJ BEOGRADSKOJ AGRESIJI.STETA STO U BIH NEMA TAKO DOSTOJNIH I HRABRIH POLITICARA DA SE DOSTOJANSTVENO BORE ZA SVOJU ZEMLJU I SVOJE NARODE KOJI TU ZIVE.
Treba ih otrovat. Proci ce i ova okupacija
Tako se gradi i poštuje svoja zemlja, vlasti Srbije misle pričom zadržati Kosovo, izgleda da neće moći.
@cerebrum Srbi nisu susjedi nego neprijatelji u ratu kao i u miru....
Babuka
Samo naprijed!!!
E ovaj radi srbima sto duduk nama.Samo ostro Ramus..
samo je razlika sto dodik nema drzavu pa se igra jer nema sta izgubiti.