Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bi sa kinezima od prosle godina? kakva se halabuka oko toga napravila a slabo se nestso vide rezultati
Pa vide se slabo rezultati jer ih NEMA.
Ljudi preminuo je onaj dedica sto je po Sarajevu hodao i govorio: Mogu li vas ponuditi olovkama od kojih ja zivim? R.I.P. dedice, nek ti je lahka pernica
ko je tebe nalago, kakva klima jesi li normalan, ovi zohari na vlasti ako nevaras uzese ti i gace...
Ono kad sam sebe proglasiš najboljim za nešto. :D
Islamski Kapital je dobro dosao u London Pariz N York Toronto ,,,ali po Ljevicarima laznim nije u BiH
Predstojeća dinamika najuspješnijeg BH privrednika: - 16 maja FAHRI presuda za sprjećavanje svjedočenja i pomaganje u izvršenju krivičnog djela - 16 juna žalba na presudu - 16 jula sud na kolektivnom - 16 augusta sud se vraća sa godišnjeg -- 1 Oktobra pravomočna presuda Fahri -- 12 Oktobra Fahro ide na izbore il u Zatvor !
Poslije Mostarskog. A na SBF niđe Čovića, neće da ima posla sa ...