Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ne rasprodam sva drva nema gradnje kruznog toka u Brijescu!! Jel jasno!
Prije nego nas narod ne pomete na lokalnim izborima jer ima samo jos mjesec dana do izbora,gdje ste bili 2 godine od proslih izbora kad vam je narod /covjek dao priliku da uradite nesto za ovu zemlju,
svaka cast za ovaj potez, ovo se moglo uraditi i prije nekoliko godina da je bilo volje. ovaj naivni koji misli da je ovo nemoguce ni tehnicki ni funkcionalno je nepismen u svakom smislu. pokri se usima i suti, pusti mladim i obrazovanim, da rade svoje posao.
Ne podrzavam ni jednog... sve vnago, ali nek ovo urade podhitno. Bilo sta sto malo moze rasteretiti onu nebulozu od saobracaja oko Rajlovca i Stupske petlje. Ovo podrzavam...........ALI URADITE TO ODMAH!
Hehe, cuj prihvacen je prijedlog ministra. Jok eto nego su glasali.
Reketaško g o v a n c e. Veći reketaš i lopov je jedino njegov šef, islamofašist Zlajoglu.
PREDIZBORNA RETORIKA - ni tehničkih ni fukcionalnih rješenja ovdje nema bez završetka komplet dionice (Vogošćanska petlja-Tarčin).
Lopoveee, otjerao si nam Zeljku