Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mashallah!!!…
ma vala neka dodje ko hoce i neka trosi koliko hoces bujrum, samo mi nemoj nametat poslije svoj nacin zivljenja da se ja prilagodjavam njima. nasa drzava nasa pravila i sve ve biti ok.
Ovi letovi ae uglavnom organizuju zbog putnika u tranzitu, a klixaši se umislili da se svijet vrti oko njih!
Ne lupaj gluposti!
Welcome my friends!
Samo vize, dok ne priznaju ko je Kashogija rastrgao i zašto...
Nije mi zao sto imaju vize. Veliki su divljaci to.
Pa ko moze doci u Sarajevo nego samo selamdzije....Prodace im Bosanski Muslimani gace za sitne pare....Drago Sarajevo vratite nam nase Srbe i Hrvate da taj grad jos jednom zablista....
Odmetnuli se u šumu i pucali, nije ih niko tjerao? mrš.
Vala danas hodam po jednom turistickom mjestu usput vidim bosnjo baca sok na slamku kroz prozor...s druge strane arapi setaju tamo vamo ne bacaju nista ne deru se ko nasa raja tako da zavisi sve od covjeka do covjeka svugdje bagre ima.
Ne volim ih,i odvratni su zaista,ali iz iskustva znam da trose jer sam radeci neke glupave ture uspio da zaradim za 2.5 mjeseca haman 4500 KM.
Sarajevo ima mogućnosti da se još otvori prema Srbiji. Ali mora se malo uložiti u marketing. Mada vidim kreću i ture za SA. Ja idem često i cene su veoma povoljne i stvarno volim skrenuti na bašcarsiju da rucamo. Iako ima jios dobrih restorana širom grada.
London pun Arapskih turista ali kad trebaju doci u Sarajevo, mi se pravimo veca gospoda od Engleza...svakako su bolji za turizam i donose vise zarade nego ovi cupavi travari sa tenama i ruksacima na ledjima koji traze gdje ce prespavati za 10-20km
u Bosnu dolazi njihova sirotinja koja je na socijali. Tamo ko ne radi ima par hiljada dolara pmoci, jos vise ako je sa djecom, tako da za te pare moze cijelo ljeto iznajmiti kucu u BiH i ziviti. To vam je i prespektiva, da budete ljetnikovac njihovoj fukari i da im sluzite. U London ti sigurno ne idu, nego njihova elita dubokog dzepa.
Haha koja si ti sirotinja i fukara moj EUservine. Krivo ti sto ti nisi ta sirotinja sa par hiljada dolara mjesecno hahha
Dok madjari ima jedan od najljepsi stadiona u evropi mi igrama u titinim dvoranama a radijete se ovim isilovcima koji vam u papucama lekcije zivota daju
Bravo, a o prijeratnim direktnim letovima za Toronto, Njujork, Los Andjeles, Sidnej i sl... Ni u romingu... Napredak nema sta, idemo ka zapadu, al' obilaznim putem.
On cemu ti to Jarancino? Probudi se..
ms koae razlika charter i classic
ta to znaaaaci
Sad će Bake dat treći entitet da HDZ odobri bezvizni.
Stizu Plemena za Koje su Bosanci samo.obicni robovi i niza klasa Ljudi
Dobro dosli svi gosti.