Usporena privredna aktivnost
0
Gubitak Mercatora u 2012. godini 22 miliona eura
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda propali cigani slovenački skupa sa konzumom !
pa normalno je da je najveci porast u BiH jer nasi mo..r,,oni vole vise Slovenacko go..v,.no od svog proizvoda... Kad ih vidim u prodavnici kako kupuju slovenacku pavlaku i mlijeko smuci mi se koliko su ma,lo.u.,mni.
...u čemu je problem....od prije rata kupovao hr i sr suhovinu i sireve...gavrilović, pik, vindija, zdenka, sirela, bla bla...pečenica visočka...sad bih trebao kupovati lijanovića, brajlovića, nekakve mrlj - brlj firme ?...od domaćih dedić sir, smajić mljekara i pavić suhovina...dakle, po ukusu, ne po zemlji porijekla...i da , u merkatoru, najsnabdjeveniji, najpismenija usluga...odem u merkur, kupim što treba i dobijem hrpu saveta i osmjeh...odem u penny plus kloc me pita \"šas trebo\"...mrš...
vrijeme da se kupite
Roba ne da je sumnjiva nego se provjereno radi o robi 3. klase koja se ni u kom slucaju nebi mogla plasirati na trziste EU znaci apsolutno smece. Kad se sa tim uzme u obzir odnos ovih drzava prema nasoj drzavi i nasem narodu, u vidu teritorijalnih pretenzija, ili u najblazem obliku podsmijavanja dodjete do rezultata da smo mi jako gl,u.p narod jer te iste proizvode iz tih istih drzava jos uvijek kupujemo. U mojoj korpi se nikad ali apsolutno nikad nemoze naci smece iz Slovenije, Srbije, Hrvatske jer ja postujem sebe, svoju drzavu i svoj narod.
Akcija kupujmo domace pokazuje rezultate. Nismo ni mi u BiH vishe kreteni da kao ovce kupujemo sumljivu robu iz susjednih zemalja.
TIPSTER, pa pise lave moj, kao i na svim ostalim samo treba znati citati
na srpskim proizvodima treba imati naljepnice srpski proizvod tako da narod zna sta kupuje
austrijski cigani a kao \"slovenci\" navalili po Bosnjackoj BiH!A za vrijeme agresije cutali ko ckapi a o Kosu i drugim ubicama koji si zajedno sa vlaskosrpskom genocidnom srbostokom klali nevin Bosnjacki Narod da i ne spominjemo..Radije bi dao mjesto nekoj Africkoj Ugandi za bizbis u BiH neg slovenackoj ciganiji!
Dobro su prošli da su im Hećo i Jerlagić vodili Merkator gubitak bi bio 500 miliona eura!
kako su ovi Slovenci \"pametni\" i kako znaju \"zaradit\" lovu, i kad mi neko kaže \"to je slovenačko\"....
kupuju li turci nase proizvode? Gledaj sebe, jado jadni, njima je dobro, a vidi nas.
I ja kupujem sve što mogu od \"seljaka\", od mlijeka, sira , jaja, voća i povrća pa do mesa i mesnih prerađevina. Sigurno je kvalitetnije od ovoga smeća što kupujemo po supermarketima.
Kupuješ li djeci turske slatkiše?
http://www.facebook.com/pages/NEUER-TIPS/478817602148673?sk=app_177367435670702
@ŠKAFA Pa vidiš da su već propali... samo nižu gubitke ... Ova Dedžalska ekonomija gubitaka i kredita će dovest do toga da će svi biti gladni kad zaista propadnu giganti ... Mali će se do tada ugušiti ... @fox Ja se trudim da što više kupujem od seljaka koji i nemaju registrovanu djelatnost... Keš za keš .. Bez poreza ... bez prireza ... Al eto neke stvari jednostavno od njih ne možeš kupiti .. A hebala te Turska !!!