Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj sbismiletom...
jedan od boljih..
papirne novine ce uskoro nestati to je neminovno
SVEEE... APSOLUTNO SVEEE Danas ljudi hoće da unovče... Nijedan biznis sa radnicima ili pojedincem, neće niko raditi ako nema koristi ili zarade. Ovi humanitarci, što hodaju od kuće do kuće i pomažu narod... I njima neko dnevnicu plaća... a odakle novac, eh to samo dragi Bog zna.
@Dopeman Naravno da ne... to govorim zato što kod nas još uvijek svijet živi 30-50 godina, a ne konta kako svijet funkcioniše... i da se sve vrti zbog para. On ne konta da na tvu su reklame, zato što neko napravio proizvod i platio debelo tih 5 sekundi reklame, da bi dobio daleko veću zaradu kasnije. Ne konta da Lekadol + C nije tu da bi njemu pomogao, nego da bi se zarađivalo na njemu. i tako sve ostalo...
što bi reko Prof. Duvnjak sa ustava, najozbiljnija novina na svijetu
Šteta.
auuuu a jel klix pravi novine da se kupe za marku