Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mašala, 21 milion...Da je neki privatnik napravio dug od samo 2 000 KM blokirali bi mu račun iste sekunde. Za dva miliona a da nije član stranke sunca ne bi vidio...
Lijep spisak a meni dođu u kontrolu za 700 km povrata.
evo akciza eco gdje su.pare... u Sarajevu. Gras je u Sarajevu, nije u Zenici. Pa Sarajevo jeba sve ostale građane BIH!!!
ne sikirajte se sve cemo mi to vratiti hahahahahah
Ne trebaju ga nikad platit, dok je god SDA na vlasti.
Ne trebaju ga nikad platit
Povečaju dug maheri za 300 000 KM dok trepneš i nikome ništa
Konakoviću.....gdje su ti tvoje mjere u Grasu???? Vodovodu??? Zavodu za zdrav osiguranje??? Ne diraj više ništa, Allaha ti!
Kako nema mjera, zahiragic zaposlen u zzo, sad jos samo treba provjeriti koji sda kadar je u medjuvremenu zaposlen u gras, vodovod...
...pa ovaj direktor maznu za mjesec koliko Jusufvranić za godinu
Agrokomerc duzan skoro 4,000,000 a opet mu nepismeni kraisnik-petokolonas slavi rođendan i gleda u njega kao u sveca koji ce ih iz govana izvuci...Veliku Kladusu treba ograditi velikim zidom i bodljikavom zicom,neka umru ko kerovi izdajnicki!
cuj 300.000 vise... to znaci da su imali preko 2 miliona prihoda... i to bez odbitnog pdv-a a na sve troskove imaju odbitni pdv... pa koliko mjesecno to oprihoduju ukupno... 100 miliona..
Sve jp pod kontrolom stranaka kao i privatnici koji uzivaju zastitu od istih 😂
Izgleda da je izmuzena do kraja SDA tajkunska zlatna koka
evo mi cemo vam platiti samo vi jos familije zaposlite i nakradite se jos materijala i ako vam se ne svidi onda slobodno ucjenjujte i one koji su svoju kartu platili uredno pa obustavite saobracaj, i zaposlite jos seljacina neotesanih.
dobar ovaj novi direktor.. uspio je povecati dug..masala
Menadžerstvo i stručnjaci po Konakovićevoj mjeri!!!