Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o Sarajevu kao metropoli. Da kupe nove autobuse bili bi isplativiji nego ovo džabni, jer bi za deset godina uštedjeli na gorivu cijenu autobusa, ali valja nečije smeće počistiti sve preko naših leđa, al hajd ti to seljaku dokaži. Bitno je da su turci donirali.
ma smradovi bjedni, japan vam je poklonio 100 NOVIH autobusa, koje ste vi uspjeli polomiti i dotući, i GRAS odvesti u provaliju iz koje više nema povratka, samo vas smradovi SDA drže ovim usranim sadakama od turaka sa polovnjacima koji su samo za smeća, koliko možete pokrasti ne može vam cijeli svijet nadavati i vrijeme je da potonete i propadnete
de izbrisite ovo poklon grada ist gradu sar, stid me kad procitam. sakrijte bijedu bolan. dje vam je stid.
Erdoan je stigao u BiH oko 12 sati, Nakon sastanka delegacija Turske i BiH u Predsjedništvu BiH, Erdoan je održao govor na Kongresu Unije evropskih turskih demokrata u Zetri. Na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu dodijeljen mu počasni doktorat nakon čega je napustio BiH.
Dakle,..ZDRAAAAA'''OOO!!! Ono,...kad ti cak i Turci okrenu ledja. Nesto se cuje da je "Sultan" bio pravo ljut na kalifa Bakira ,..ni "iftariti" nije htio Otiso a sarme probo nije :):) Balije,..e sad ste ga fakat ugasili
Turci nece da investiraju vec daju sadaku. Bolje i to nego nista...
Ojro 0 norma. Da nam živi živi zrak
KJKP "GRAS" preimenovati u KJKP "SADAKA".
Ova bruka mora jednom prestati!Jedini glavni grad na svijetu kome doniraju polovne autobuse iz , rekao bih, 80 tih godina!Dovedite Bandica za nacelnika pa cete vidjeti!
AHAHAHAHAHAHAHAAHA koji debili, jes Vam Erdo spustio. Jbg nije bilo novih, dao ih Vucicu i Beogradjanima. HAHAHAHAHAHAHA
Vaaaauuuuu LOL
Samo budale mogu da se trude da pomazu tako nezahvalnom narodu poput vas. Sram vas bilo!
samo sadaku znaju uzet
Sto drugima ne valja nama valja,zato i jesmo na dnu jbg daju nam stare ishabane stvari malo umoraju u najlon i mi to uzmemo kao da je novo i ovjavimo kao neku krucijalnu vijest.
Moze lj gras bar jedan autobus kupiti , sve su dobili na guzove , dajte privatniku da cudo napravi zivio Centrotrans
20 godina od rata a mi jos donacije primamodok Bake i kompanija i ostali Konakovici uzivaju na Poljine Hills ..E moj Bosnjo NIKAD BAS NIKAD pameti.. bleji ko ovca i to je to..
Jos uvijek zivimo od donacija i cekamo sta ce nam ko poklonit ono sto njemu ne treba..ee tugo mojaa