Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunac istrazivackog novinarstva
Znal se sta o dodikovoj ikoni?pitam za jarana
Iskrin motofleks, golf 2 i Erdogan su sveto trojstvo u Bosnjaka
Nikada kapitalista nije bio neprijatelj radniku. Njegov glavni neprijatelj je uvijek bio birokrata. Ta bezvrijedna fukara i danas ždere na grbači vrijednih.
+ drzava .. Ali hajde ti to nepismenom narodu objasni
Svi smo mi Alija.......Sirotanović!
Dodaj još makar 70 dana i jos odbiti pdv. Realno.
Ja, i ?
Ma nisu radili da plate DRŽAVI, već da napune DŽEPOVE UHLJEBIMA !!!
SATRASE
Ukinuti besplatnu zdravstvenu zastitu! Zasto da poreski obveznici snose troskove ovih sto idu na corona derneka i da lijecimo migrante koji se tuku
Ukrali ste od ove drzave sve sto se moglo ukrasti.
Ja necu da zaradjujem hocu do kraja godine da placam!!!!
Gdje su pare trose od goriva,auroputa,registracije,pdva poreza na platu? Zasto se zaduzujemo kod banaka i zqsto pare idu na administraciju? Dok svi ne ustanemo radi toga nema nista od nas al nece zaglupljeni narod dalje od nosa da pogleda.
Previse optimistican obracun, moguce samo uzeto u obzir razlika bruto i neto plate. Ostali parafiskalni nameti vjerovatno nisu, a ima ih toliko da skoro niko ne zna tacan broj. Ako primis 1000 netto, vec si dao preko 60%. Ali ni to nije tvoje, placas 17% PDV-a kad trosis, za gorivo i cigarete i akcize, uvjerenja, dokumenti, reg. auta.... Radimo mi do oktobra za drzavu.
Žalosno je koliko na godišnjem nivou financiram uhljebare od svoje plate https://photos.app.goo.gl/C2HbCyv4BYqNxfPm7
kako god vise potrosim nego sto zaradim.Neznam kako al istina.
Ma ne bi ovo bilo problem, raditi za državu 5 mjeseci. Problem je što radimo za Bakira, Asima i Fadila 4 mjeseca i jedan mjesec za državu. A da ne govorim što smo sve u većem i većem dugu. Naša djeca će raditi 8 mjeseci za Bakira, Asima i Fadila.
Dejton je namjerno pogrešno preveden.Tražite orginalni prevod Dejtona na engleskom. U njemu nema konstitutivnih naroda, ima samo "sastavni" narodi su Bošnjaci Srbi Hrvati i ostali.
Bakiru nije dovoljno onoliko šta ima, da mu je još malo kroz poreze...