Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cips nije zdrav, pogotovo danasnja djeca gledam na velikom odmoru samo cips i kolu rokaju....
Šta će biti onda sa onih 2576 uhljeba što rade na šalteru za izdavanje tog papira ? Umjesto da izmislite još nepotrebnih dokumenata i birokratije i tako otvarate nova radna mjesta za stranačke uhljebe vi hoćete da ih ukidate.
E jesi napravio podvig,tteba ti spomenik podic,pisam ti se na uspjeh
A skuplje registracije? Niko te i ne pita...
Ee to nam je jako bitno...
ma sjajno.... kakvo postignuce jbm te skrbava
KOME LI SAD NAMJEŠTA POSAO?
Srpski (vucic) botovi preko 1000 i vise, su jako aktivni na klixu. Samo kliknite na ime i pogledaj te sve komentare od ti botova pa ce vam jasno biti. Nesmi se nista reci protiv vucic, srbiju, zvezdu, zadruga ili ako hvalis kosovo odmah pucaju ti minuse. Treba klix da intervenise podhitno sto prije, jer ovo je sramota za jednog portala, sebi dopustit da botovi sve manipulisu. Ko god ovo cita, molim javi te glavnim ljudima u klixu da reaguju odmah. Hvala vam :)
boga ti se malo opismeni prije nego pocnes derat politiku hvala 😁
Forto, to nije digitalizacija. Digitalizacija je kad CIPS bude elektronski i kad napravite elektronsku licnu kao u Hrvatskoj. Nema potrebe da bi nesto kao izmisljate novo, vi kak pioniri digitalni, samo kopirajte brate mili.
Neka sve te institucije I banke kupe aparate za skeniranje LK, I građanima će smanjiti troškove I muke! Plaćamo najsavremenije LK I VD, a za sve treba CIPS prijava, jer nemaju aparata!
A ovjerena kucna lista?
ma svaka cast...pa ovo je korak naprijed toliki da to jednostavno treba država da slavi. cips se u banke ne mora više nositi? ne vjerujem... zaista
Pusti Cips, kada će se građani i poduzetnici moći koristiti uslugama elektroničkog potpisa i pečata.
A kopija lične? Pitam za druga
jeli ovo maksimum što možeš kao ministar.mislim da jeste bolje ne umiješ, ovo ti je vrh za vrijeme tvog mandata.zamajavp oči sa ovim glupostima građanima a aerodrome daješ strancima
golemo je ovo za tokmaka njegovog kalibra
Ovo ce banke naplacivati, ko da gledam!
Korak po korak i uskladjujemo se sa EU! Nesto razmislham gdje bi sada bili da du ovi recimo odv2010 godine na vlasti!