Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa što onda guverneru ne natjeraš banke da smanje kamate barem za građanstvo.....kad je već visina depozita veća od iznosa ukupne aktive svih \"stranih\" banaka. Daju nam kredite od \"naših\" para a ogromne razlike (zarade) u kamati šalju u svoje zemlje........ tuga .....al j... ti nas
99% od toga priprada radoncicu!
Kolko je to po coeku?
haahhahahaha kad se oduzmu politicari/mafijasi, narod BiH drzi 0,01% ovoga.. hahahaha ovo isto ono na prosjecne plate.. hajd nek mangubi u KS izracunaju prosjecne plate obicnog naroda bez politicara..pa da vidimo
pa narode imate vise vi ustedjevine neg cijela eu-a zajedno,hahahahaha ko to cuva pare,ima mlijardera u nasoj drzavi,hahahahaha
Kakva je ovo glupost? Čuj narod 5,41 milijardi drži na štednji?! Ja do dana današnjeg nikad nikog nisam čuo da u banci štedi neku lovu. Doduše, imamo ove tajkune. To je vjerovatno sve njihov PO ZAKONU zarađen keš.
Ovo je opet neko drugi uzeo moj nick. Ja pare ćuvam u ćorapi. A niko ne piše da dijaspora ćuva još deset puta toliko u genocidnim bankama po zapadu. Al sve če to propast, izgradičemo mi stariju i ljepšu BIH4EVER!
Otkud nam tolike pare? Je8ao majku, a sve se mane!
Ili da se izrazimo riječnikom prosječnog bh novinara: Jadni napaćeni narod čuva samo 5,4 milijardi KM dok premijer ima platu od 1900 KM. A onda bi omladinci dodali: j... mu mater lopovsku. hajmo ga rušit.
Sucur Allahu nek se zna da je i patriot ustedio finih para za polaganje na boingu!
I samo da se zna da Pipo pare ne cuva u genocidnoj kasici prasici vec u pravoj bosanskoj \"janjecoj kasici\"!Nije Pipo lud! BIH4EVER!
tu nas Hare cuva nas novac i uzima kamatu koju ulaze u izgradnju autocesta i fabrika,svakim danom se otvaraju nova radna mjesta BIH4EVER!