Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve cestitke gdinu Bosicu, konacno se neko sjetio da pokrene ova pitanja. Nadam se da ce se na isti nacin pokrenuti pitanje i za druge obaveze koje mnogo skuplje placamo. Bravo Bosicu!!!
Bh telecom,kao i ostali telekomunikacijski operateri biljeze pad prometa velikih razmjera zahvaljujuci mnogim aplikacijama kao sto su viber,whatsapp,facebook,skype a koje se ne mogu nikako zabraniti ....tako da....zivjele sve aplikacije i pametni programeri koji spasavaju ovaj napaceni narod od pljackeee !!!!!
Sve što je dobro, nije skupo. Uz to još dobiješ baesplatno i ono što je svakako besplatno.
Ljudi shvatite šta je sve na teretu BH telekoma. Cijene moraju biti ovakve kakve jesu, čak bi trebale biti i više, jer treba pozapošljavati toliku familiju a neko mora namiriti pare za njihove plate, pa onda valja puniti stranačke fondove za predizborne kampanje i kupovinu mira "u kući", pa onda treba malo i zamazati oči narodu ponekim sponzorstvom sportskih i kulturno-umjetničkih događaja. Sve to košta, i nemojte da vam je žao što to sve vi plaćate.
Šta vas briga? Vama svakako plaćamo mi...
Merhametluk !
Sreca, pojavili se viber, whatsapp, pa vise skoro i ne koristim mobilnu mrezu.
Najvise deru kod nadoplate, kad istekne za 15 dana, a imas jos novca na racunu. Npr. u Hrvatskoj nadoplatis 10 kuna ili 50 kuna, uvijek ti traje 3 mjeseca. Ne smije ispod 3 mjeseca takav je zakon.
Ja ne dopunjavam iz inata. Koristim fiksni, viber, whatsapp, fejsbuk, ali dopunim u 3 mjeseca jednom samo da mi ne ugase broj. Zato sto su bezobrazni. A ranije sam redovno dopunjavao dok su bili manje bezobrazni.
Ne mogu je oni poskupiti koliko je mi mozemo placati.
Mogu. Sto je skuplje gorivo ja manje sipam, i sto je skuplji telefon ja manje zovem.
kad se sjetim kad je litar benzina kostao 1,20KM a za tri marke se izlazilo sa dvije kese iz pekare...
to se zove šišanje ovaca, samo sto kod nas kozu gule gratisa
TRODUPLO
Ma ovi operateri ce se na kraju samo svesti na prodaju internet usluga i jos poneku sitnu uslugu...pa sve se vise koristi viber i ostali messengeri, sto je veca rasprostranejnost wifi,3g,4g mreza to ce se sve manje koristiti uslugu nacionalnih operatera u domenu poziva i poruka
Znamo mi to ali treba Bakirove potrebe podmiriti. Malo je mačku goveđa glava. Neka mu služi na čast šta radi od ovog jadnog naroda a on i njegova nazovi hanuma od bogatstva ne znaju šta će dok mu narod jede iz kontejnera, e ako mu je čast biti predstavnik ovih ovakvih jadnika onda ...................................................
valja platit' plakate, letke, muziku,ozvucenje..
Pa sta mislite kako bi firma sa par hiljada zaposlenih imala tolike plate i toliku dobit na kraju godine? Ali nicija nije do zore gorila, pa nece ni njihova