{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Građani BiH i kompanija Violeta najugroženijim porodicama donirali 100.000 KM

10.1.2018. u 16:23
178
20
Građani BiH i kompanija Violeta najugroženijim porodicama donirali 100.000 KM
178
U želji da doprinese rastu i razvoju svoje zajednice, uvijek se rado odazivajući društvenim projektima, Violeta je ove zime pokrenula veliku nacionalnu kampanju "Pomozimo zajedno".
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Pod sloganom "Pomozimo zajedno" kupci Violeta proizvoda su osigurali društveno ugroženim građanima BiH osnovne higijenske potrepštine, naime svi koji su kupovali Violeta proizvode u od 10.12. do 10.01. su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji i pomogli drugima.

Ovom istaknutom kampanjom Violeta je, kroz humanitarna udruženja Caritas BiH, Crveni krst RS i Merhamet BiH u proizvodima poklonila 100.000 maraka za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Želeći učiniti više, kad god je to moguće, na zvaničnoj Facebook stranici Teta Violeta organizovana je kampanja kojom je Violeta za svaki komentar na objavu poklonila 1 marku za one kojima je to najviše potrebno.

Facebook kampanjom sakupljeno je dodatnih hiljadu KM koje su raspodijeljene na tri porodice s više djece.

Kako ističu iz Violete, želja im je ali i cilj učiniti ovakve akcije standardnim dijelom svoje organizacije, ali i na neki način pokazati kako bi trebalo djelovati svako društvo svjesno svojih vrijednosti i prilika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: