Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli zivis i radis u Skandinaviji i dodjes malo u BiH na odmor i da se zezas. Neko od lokalnih ti pocne pricati o politici i generalno teskoj situaciji, a tebi dzep pun eura i razmisljas da li ces imati vremena malo do Dalmacije skoknuti. Neprocjenjiv osjecaj. :)
Bulevar od Ronhilla jučer dobio kao nagradu promotivni let BL- Trebinje. Ne javlja se nešto cijeli dan....????
Sletili u Foču , kaže milicioner kad je već tu da ga ćope i eto. Belegija sad on , belegijaju njega , njega zasigurno više.
@dragonba Danas je na nebu,putuje.Ipak je za taj let potrebno tri dana,lako se uzleti ali je slijetanje problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
mnogo komentara samo priča o dijaspori samo šuplja hehe kukate jeli tako baš teško bez nas ali ja vas potpuno razumijem jer ima jedna istina a to je DOK JE DIJSPORE BIT ĆE I BOSNE ! ! ! ! ! ! !
Jel imaju u planu davat vize za strance? Hocel primat ko izbjeglice nas Bosance?
dolazi dijaspora na odmor. Sad nece se moci osisati i zube srediti naredni mjesec 😊😊
Zrakoplovu???
Jao sto mrzim Skandinaviju
"Gothenburg", wtf?
Trebinje calling New York...
stižu naše islamske pobjegulje iz švecke da srede zubalo.
Hajde sada fabrikasi sto je bolje da su napravili...
Jucer vicu nesto vozom ce se ici ova linija
trebali viza za taj geterborg......ocu turisticki da odem. kontam doci ce me jeftinije nego da odem u makarsku. reci te mi...trebli mi ta viza za otaj geterborg?
Gothenburg, Antwerp, još kad bi ti gradovi imali naša umjesto engleskih imena... Da li će sutra javiti nešto o avionskoj vezi Belgrade - Sarajevo...