Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Olosh i bivsi zatvorenici kupe auto i vozaju i jos bi 3000km platu. Nek se napushe tukija. Sjecam se strajka taxija dje svako 10 to auto bilo starije od 3 godine.
Jesu se pretrgli vala...
Pardoniram, ali jebem vam materesinu lopovsku, dabogda vam za lijeka trebalo.
nije mi jasno cijene pale za 5 KF i 2 KF i neko ocekuje pojeftinjenja,gorivo je jos uvijek PRESKUPO
ja bogami trenutno kao student nedajem nista travaju jest da nije ispravno ali sta ces da pojeftine davao bih
Povecaju cijenu za 20-30 feninga a smanje za 5 feninga, tako je u ovoj vukojebini sve dok njome budu vladali raznorazni lobiji. REVOLUCIJA!
cijene taxija su mozda malo vise nego sto bi trebale biti, ali ne alarmantno..mislim da oni nece nista pojeftinjavati, a ova izjava vec sluzi da nas pripremi na to...
Cijene taxija su ok, kome smeta nek se vozi tramvajem . Tamo uzmu dvije marke a gledaš ko ti sjedi na leđima