Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolika je kamata? Posto je Saudijska Arabija trebalo bi biti bez kamata (umjesto kamate imate nekakve administrativne troskove). Hoce li se napraviti neka dzamija (vehabije/selefije)? Nema nista dzabe kod arapa.
Kako oni srede dokumentaciju kad je za njihovu guzicu.Ja rodni list cekam hevtu'
pedeset godina stoji beton u zemlji 3 covjeka kazu da je uredab taj beton, dosli giometri kaze metar betona u tudjem
spusti tu ruku papcino nekulturna. covjek mu donio osam miliona a ono njemu nesto rukom
i prvo sto ce da se pravi je jos jedna dzamija ova se planira na zanju😂😂😂
kamata 13,2 % to niste napisali. jest ce djeca u gorazdu puru samo da mogu kredit vratit
@kraftwerk ma trola coban.Kakva kamata.
Gorazdanski nacelnik i saradnici primjer ovim lopovskim nacelnicima iz stranke sestrica dajdzica amidzica kako se radi za narod i pravi dobra podloga investicijama..al opet ce mutavi narod njih izabrat da se njihove familije sire po drzavnim institucijama
Kad čujem 'Goražde' pomislim na Džejlu :P
peračina para preko leđa sirotinje, pa nigdje nema ovoliko praška za pranje love ko u Bosni
prosle godine placeno odvoz sljunka (ciscenje) sa lokacije zanj, (odvoz sljunka naplacen te isti pridat) ove godine se placa dovlacenje sljunka na istu lokaciju... za sanaciju vodovoda na lokaciji 1km potrebno je bilo 1milion (pa koliko je to 1m cijevi 1000KM? cijevi od zlata?) sto se tice ovog saudijskog fonda, pitam se samo kako ce sredstva biti rasporedjena?
Nisu krivi ti ljudi "korov nikne gdje god stigne" to su kleptomani koji ce uvijek pokusavati ukrasti, po mom misljenju tuzilastvo i sudstvo je ovu drzavu unistilo vise nego srbsko-hrvatski agresor ne radeci svoj posao.