|

FOTO
/
Goraždanske jabuke i prerađevine od voća i povrća u Sarajevu

Goraždanske jabuke i prerađevine od voća i povrća u Sarajevu
0
S
Sarajevo-x.com
4.11.2010. u 13:23
3
komentara
0

dijeljenja
Goraždanske jabuke i prerađevine od voća i povrća u Sarajevu
Na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović danas je počela prezentacija prerađevina na bazi voća i povrća sa područja Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.
Prezentacija, na kojoj učestvuje 30-ak izlagača, traje od 4. do 6.11.2010. godine, a na štandovima su izložene sve vrste prerađevina od voća i povrća, te konzumne jabuke po kojima je prepoznatljiv ovaj kraj.


U auli velike sale Općine Stari Grad sutra (05.11.) u 14:30 sati, za uposlenike Općine bit će upriličena degustacija prerađevina koje su izložene na Trgu Oslobođenja-Alija Izetbegović. Degustaciju će pripremiti poljoprivredni proizvođači Bosansko-podrinjskog kantona u znak zahvalnosti Općini Stari Grad, dok će načelniku Ibrahimu Hadžibajriću biti uručena zahvalnica za izraženo partnerstvo u podršci poljoprivrednim proizvođačima sa područja Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.


Zahvalnicu će načelniku Hadžibajriću uručiti ministar za privredu Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Mustafa Kurtović, saopćeno je iz Općine Stari Grad.Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...