Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@aaaa Decko provjeri znanje. HTC je tajvanska firma koja proizvodi hardware smartphone-a Nexus One prema specifikacijama Google-a. Nexus One \"vrti\" Google-ov OS \"Android\". HTC ima i svoj vlastiti smartphone koji radi pod Androidom: \"HTC Hero\" - po mom misljenju najljepsi ako ne i najbolji smartphone na trzistu. Malo ga \"zeza\" CPU koji je sporiji od onih u smarthpone-ima konkurencije. Dakle, da ponovim: HTC proizvodi Nexus One, a ne Google, koji jos uvijek nema vlastite kapacitete za proizvodnju takvog hardware-a. (Mogao bi imati ukoliko pozeli...)
HTC je HTC-ov a Nexus One je Google-ov ! Procitaj o kompaniji HTC http://www.htc.com/europe/about_htc.aspx
nexus one je htc-ov ;)
čiji je ovaj htc ima li jos modela i jel li jači od nokie
slazem se apsolutno
http://www.youtube.com/watch?v=f3S2YshY2U4&feature=related pogledajte najbolji mobitel trenutno HTC HD 2 , jede iphone a i nexusa