Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete samo da mu googlate!
dAJTE MALO OPASULJITE SE . Nije vrijednost kompanija 100 milijardi nego samo što u naslovu i dobro navodite BRENDa, dakle odnsono-5-6 prepoznatljivih slova u nazivu !
klixe, bas lijepo da ste zaposlili nekoga sa ekavskog govornog podrucja, nadam se da ce biti najvrIJedniji medju vrEdnima..
Gledaj samo razlike u spektru poslovanja Appla i Googleta, a Apple sve do sad drzao poziciju. Sto ti je rec dobar marketing.
3 firme vrijednije od mnogo velikih drzava
jedna od njih je vrijedija od mngih drzava...
@Glupan98 5 najvrijednijih ruskih firmi(sve naftna ind) kosta kao 3americke koje se bave proizvodnjom programa, marketingom i pruzanjem usluga predprodaje(proizvodnja nicega)... Turskih 90(od toga 20drzavnih) firmi, a ako udjes u izracun dobiti *****
I Google je bio srpski, samo je promjenuo stranicu za večeru hahahahahaha
JEL TO ONA FIRMA STO PROIZVODI PLASTELIN ZA DJECU. HVALA
Eeeh uzimaju i Microsoftu hljeb iz usta, Chrome browser 60% tržišta a Explorer 25% ! A danas je browser neophodan svijetu ko wc šolja ! JUčer instaliram Chrome kad mangupi ne daju sakrivanje globalizaciju pretrage neko samo lokalni domen. Pa malo Mektić da pregleda šta se to u BiH browsa, imalo piranja gdje se nabalja ili kako u kućnoj radinosti pojas. Elem paradoks, dok je svugdje u svijetu na snazi globalizacija god Googla LOKALIZACIJA I NACIONALIZACIJA :))
grah je gotov
grah je gotov