{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Godina dana promocije energetske efikasnosti

S
29.4.2011. u 09:59
0
0
Godina dana promocije energetske efikasnosti
0
Godina dana promocije energetske efikasnosti
Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti Energis je, povodom obilježavanja godišnjice rada, organizirao susret sa partnerima na kojem je projekt menadžer Centra Malik Ramić prezentirao aktivnosti u proteklih 12 mjeseci kao i aktivnosti u okviru nedavno obilježene Sedmice održive energije EU (EUSEW) kako u Bosni i Hercegovini tako i širom Evrope.
Fuad Strik, predsjednik Skupštine Energisa, je ukratko predstavio planirane aktivnosti na razvijanju svijesti i implementaciji mjera energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije u narednom periodu i izrazio zadovoljstvo postignutim u proteklom periodu.

Nakon izlaganja uručena su i priznanja partnerima koji su podržali obilježavanje manifestacije “Moja kuća budućnosti”, prve bosanskohercegovačke manifestacije u okviru EUSEW-a. Izuzetno veliki interes za manifestaciju, te više od 10.000 posjetilaca manifestacije su razlog zadovoljstva partnera ostvarenim rezultatima. Zahvalnice su primili: Njemačko društvo za međunarodnu saradnju – Otvoreni regionalni fond (GIZ ORF); Grad Sarajevo; Profine BH, STO Percon; Viessmann BiH; Krivaja TMK; Raiffeisen Banka; BHT1, RSG i RSG1; Sarajevo-x.com te Newevent.

Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja efikasnosti – Energis nastavlja napore u ispunjavanju svoje misije i još jednom koristi priliku da pozove sve zainteresovane kompanije i pojedince na međusobnu saradnju na uspostavljanju održivog društva u Bosni i Hercegovini. Prezentacije sa obilježavanja godišnjice kao i više informacija o aktivnostima Energis-a možete naći na portalu www.energis.ba.

Centar za edukaciju i podizanje svijesti o potrebi povećanja energetske efikasnosti – Energis je neprofitna, nevladina organizacija opredijeljena promovisanju energetske efikasnosti, čiste energije, korištenja obnovljivih izvora, zdravog okoliša i njihovom uticaju na ekonomiju Bosne i Hercegovine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: