Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naki tu tena tako dragi moj Sorošu ! lopina je to stara, jevrejska
evropski lideri trebaju izaći i lijepo reći ovom leš-inarau po-pu-ši na ku-rč-inu.
ΔɖбогΔɖ гɖ Рɖѣɴɖ ɴнӡ Дϸнɴɣ оΔɴнѣєʌɖ :)
dovoljno je samo reći - ŽIDOV!
ajde ti Ruski Ži.dovu ti i navijas za tu propast...zaposlio si se u Drzavni INVESTICIONI FOND...i onda sa bracom zidovima prao novac u poreznim oazama holandskih spanskih engleskih otoka... najlakse postati tajkun i bogatas preko drzavnih ledja...nikom izgleda nije to uspjelo onako kroz pravi PRIVATLUK :-)))))
Dzeko, daj i Driti koju markicu...
mislim da kasnite 3 dana sa ovim clankom
Poenta je ... trošilo se na kredit ... I sad se vadimo iz krize novim kreditom ?! Svima je jasno da to ne može tako ... ali eto ... Idemo do daske !