Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Staljin je svoje zeljeznicare vjesao uz prugu, mi to ne mozemo jer nemamo dovoljno novca za sve potrbne konopce... Dovoljno ce biti da svi kolektivno budu otpusteni iz sluzbe zbog teze povrede radnog odnosa, a da firme koje trpe stetu zbog njihove potpune obustave rada solidarno tuze željeznice, ministarstvo saobracaja i radnike... Nek se naplacuju na kucama radnika pa ce im mozda doci iz ... u glavu
sve je to okupirano, kakve zeljeznice rs, unistit sve i treba .......onesposobiti ih maxsimalno!
Ni krađe koje su se desile u željeznicama nisu u skladu sa zakonom...ni tenderi koji su dodjeljivani nisu u skladu sa zakonom...to je OK...ali kada radnici traže svoja prava e to brate onda nije nikako po zakonu...odakle im uopšte pravo da traže svoja prava...ko im je to dozvolio...šuti, radi i crkni...moderni kapitalizam ( najprostiji oblik feudalizma, samo malo modernizovan...)