Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobice ono sto preko dvoje visi
Neće nam ni to dat
Ne dajite nam vise nista, sve nam na nos izadje! Dajte nam poslove u EU i eto nas tamo, a ovi Opancici, Dodikistanci, Trezorbegovici nek pocrkaju sa svojim pristalicama, eto im pare nek oni vracaju dugove!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
BiH ce dobiti jos 100 000 migranata...
Ljudi da vam dam naiskreniji i besplatni savjet: gledajuci gore navedene podatke zakljucujemo da je najbolje biti clan SDA i glasati za SDA na izborima, jer tako cete najlakse dobiti posao u BiH i zato vas sve prijateljski savjetujem dodjite i uclanite se u SDA i glasajte za tu stranku, pa se mozete nadati necemu boljem i za vas licno i boljitak vase porodice . To vam je tako, pa vi dobro razmislite, pustite ublehase Konakovica, Niksica, Koljovica, samo dzaba dajete glasove tim gubitnicima.
Zato vas sve pozivam, posebno nasu omladinu, da bez puno razmisljanja dodjete u centralu SDA i potpisete pristupnicu i uclanite se u SDA kao najvecu drzavotvornu stranku i uz pomoc Boga dragog i SDA tako osigurate sebi i svojoj porodici prosperitet i boljitak. U nasoj drzavi bit ce posla za omladinu, veliki broj sluzbenika i namjestenika uskoro ide u penziju i ta radna mjesta se trebaju popuniti zato ne cekajte vise ni trenutak, vec budite dio sistema koji ce da razvija nasu drzavu. Bujrum.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje ne dajite...svakako ce gamad pokrast.
srbija,danasnje vijesti nakon sporazuma članica EU: BEOGRAD GRADI METRO U VREDNOSTI 6 MILIJARDI EURA!!! SRBIJA ULAŽE U POLJOPRIVREDU!! U BEOGRADU SE GRADE STANOVI OD 170M2!!!! SRBIJA NAJBOLJA U EU U EKONOMIJI!!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahah rindzu ce dobiti nase hijene 😭
de nam malo nakapajte
Ne palite se bzv na kojekakve cifre kojima se EU frlja okolo..bezvrijedni papir a kad sve propadne, odose male Firme ( kupuju ih velike korporacije) nekretnine zemlja rude i dr bogatstva. Ako ovo sa koronom bude ovako dalje islo tako ce bit.
Sto da i to pokradete potrosite na svoje vile kuce nekretnine na rodbinu auta hebem li vam pleme ono lopovsko uhjebsko futavo ono usljivo smrdljivo stoko ona koja si na vlasti sjasi vise s grbace naroda vrijeme je da i za narod nesto dobro ucinite
Mi čekamo da vidimo šta će odlučiti parlamenti Turske i Sandžaka...
Zaboravio sam Pakistan, sa njima smo isto dobri. I turisti nam od tamo dolaze.
koja smo mi fukara!!!!! onaj teleci pogled, pun suza, upucen prema EU, i pitanje, ima li kakve sadake za nas, znate mi smo prije 25 godina izasli iz rata???? bijeda i fukara, poslije toliko para koje su dosle u BiH, mi i dalje prosimo po svijetu, ko ce nam dati za kifle....
Od 22 milijarde 12.6 je iz redovnog proracuna i nista se ne vraca. Od 9.4milijarde pomoci oko korone je kredit 28%, a ostalo bespovratno. Odakle 50% da je kredit sto pisete po komentarima? Clanarina je u prosjeku 600m eura godisnje za narednih 7 godina. Znaci clanarina 4.2milijardi, dobijemo 8.2 milijarde, a pomoc dobijemo 9.4, a 28% od toga vracamo. Znaci bespovratno preko 15 milijardi eura
EU daje novac porodicama Dodik, Covic, Izetbegovic, i njihovim stranackim poltronima a obicni narod nece vidjeti ni marke/eura.
Koliko smo blesavi mi se nadamo da ce nam EU dati pomoc da pravimo dzamije
pa zasluzila je bih hahahaha
Cuj, sta cemo dobiti?
Nista necemo dobiti i sto bi dobili ovi nasi ce da pokradu
BiH će dobiti jedno što preko dvoje visi !!!