Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sipam na Energopetrolu, nemam pojma sto,tu mi je tocio i babo, vazda se sipalo na energopetrolu
čuj.... turkoil, ušao nepzbiljno na tržište BIH , pa ljudi skontali da ne mogu uzimat laku paru, pa ajde da se riješimo belaja ..i austro.ugari bježe....sada dolazi kralj Petar i njegova raja bježimo vani, čuo sam u Kongu primaju naseljenika....a poslije te pojedu...
\" druge strane, dobro bi bilo da njihove pumpe preuzme domaća kompanija koja bi koristila domaće resurse, čime bismo smanjili uvozno-izvozni deficit u ovoj oblasti. \" Koji domaci resurs da smanji uvoz, :) crni Gavrane :):):):)
Da oni ne bjeze sto ce se zaratit? Sta cemo, da bjezimo i mi?
Sta je to nekad ovaj lik rekao sto svi mi ne znamo ??? Samo sto covjek ocito ima dobro zaledje i neko ga stalno i intenzivno gura po televiziji da nas \"prosvijetli\" ...
kupit će to Hifa,....
TOČIO I TOČIČU ZATO I VOZAM WV2
jedine lokacije u BiH u kojima se osjecam kao da sam negdje u normalnoj EU drzavi su bile te OMV pumpe .... cisto, uredno, kulturno, evropski...ko god da ih preuzme za mene je ovo odlazak i ono malo Evrope iz ovog jada
De gavrane, ne grakči više svega ti. Kakve gluposti ti pričaš to je za nepovjerovati. Sve naučeno napamet iz knjiga, ništa rečeno svojom mozgom. Ublehaš pravi.
opet zelim ovom jednom k.r.e.t.e.n.u da se sjetim mile m.a.j.č.i.c.e jer koristi moj nick name (nik nejm).....pa dokle cete da mi kradete identitet ??? dokle !?
jos malo pa se OMV zove BBI ...daBogda se ti nama Aljo vjecno prevto i mira nemo!
nije stranac brat... al de ti objasni balkancu
daaaaaaaaj pa zar je ovo analiza hajde, mozes ti to bolje
gdje god se turčin pojavi, nema tu više ništa.
....ee ba raja sjetite se nadrealista.Samo ce mesnati moc doci do benzina i poneki sto zivi u redu pa uspije dogurat.....benziiin benziiin dajte boze benzin....sta je ovo grah riza?
OVAJ LIK JE EKONOMSKI ANALITICAR?!? SAD MI JE TEK JASNO ZASTO SMO U *****!!! Da tocimo gorivo Optime?!?!? Gorivo koje ne odgovara standardima!!! Mora da se sali.
Ovo sa OMW-om je istina i samo je javna tajna da to kupuju Rusi tjst Gasprom koji je prije 1 godinu registrovao firmu u BiH, Gasprom je kupio rafineriju u Pancevu a takodjer i rafineriju u Bosanskom Brodu preko sestre firme. Gasprom ima u Srbiji preko 100 pumpi, ima 2 rafinerije i sad mu trebaju pumpe. Svaka velika ozbiljna kompanija ulazi na neko trziste preuzimanjem ili kupovinom neke ozbiljne kompanije koja se bavi istom djelatnoscu pa tako to sad radi Gasprom kupuje OMW. Ovo je sad pocetak sa paketom BiH/Hrvatska a poslije dolazi OMW Srbija/Slovenija i time ce zaokruziti Gasprom svoje trziste na balkanu tjst poklopice cjeli prostor ex YU. OMW j poslovni partner Gasproma kad je plin u pitanju kao i MOL tako da nista ne cudi kad su dilovi i dogovori izmedju njih u pitanju. Sve ove informacije vam dajem iz prve ruke koje su 100% a to ce se pkazati vrlo brzo i obznaniti u javnosti.