Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ovo lose opisano..... A i preporuke nisu ni djelic onog sto treba ciniti.
Ko koristi windows najebat će kako god okreneš.
Čuj FUP odlučio, a još na službenim računalima koriste Windows 95.
zdravo ja sam ti nepoznata tetka iz Švecke. Ako mi uplatiš 1000 $ prebacit ću dvorac na tebe.
nayebo sam
Vrsim uplate u inostranstvo, vrsim ih uvijek po predracunu ili racunu na kojima je naveden br.racuna. Takodje primam ove fejk mailove, bar jedan sedmicno. Mailovi su toliko ociti da ne znam kako bi neko mogao nasjesti. doduse, ne znam jesu li se hakeri u medjuvremenu poboljsali u svojim prevarama, al da bi nasjeo na one koji trenutno kruze stvarno moras biti glup.
Negdje sredinom 1993 bili nam u posjeti neki stranci i na kraju razgovora pita mene jedan: gospodine Hamo imate li vi ''imejl'' da vam se javimo. Ja ukočio, šta reči a da se ne obrukam, i raspalih ko na kvizu: ''imam ali mi je ostao jutros kod kuće...''