Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bi rek'o onaj mladić :"Imam para nemoRe ih krava pojes' "
Eto sada mozete misliti koliko marzu ima na tim "prestiznim" markama. Rade mu Vijetnamci za 2$ po satu i "prave" luksuzne marke. Malo sutra bi toliko zaradio da ta toba zaista vrijedi toliko.
nije Francuz, nego (((Francuz)))
Drž se Bille Gatesu
Bill Gates da je gomilao pare bio bi bogatiji nego njih top 50 zajedno. Čovjek milijarde ulaže u Afriku i donira raznim fondacijama, ko ga prati zna o čemu pričam.
@AbuBakir Ma ja, ja te kontam, ne brini
@AbuBakir aferim
vidi mu face tačno ko da će da ti traži šta para da mu posudiš
Spavas li mirno Senade Dzambicu😁
Arnault-Renault
Kako je "dodao" 2.8 milijardi, da dodam i ja sebi??
Ovo je samo dokaz koliko zene trose novca na modu, oblacenje, parfeme i sve to moraju biti marke. Ne dao Bog nesto sa pijace kupiti nego im daj Louis Vuitton, Christian Dior i Moet & Chandon i ostale nekakve brendove. Ovaj ublehu i muda pod bubrege prodao jer se moda svake sekunde mijenja.
10% da odvojiš za gladne..legenda bi ostao..ovako..brzo ćeš seliti kao i mi koji nemamo tu moć, a pare će trošiti polusvijet koji cete naslijediti..
@Jajenaoko2x2 Hoćeš da kažeš: Škrtica je čuvar tuđe nafake?! :)
Nema gore ublehe i gluposti od ovih "modnih" ubleha i gluposti.
jwdva. cekam vikend opet petak poslijepodne iz Sarajeva odo na svoju rodnu grudu u Foču, odo da pijem ba cijeli vikend tako otkad radim evo vikendom pijem i nazad za sarajvo na poso
Isti onaj Pupovac iz Hrvacke
Pa da je realno,Gates bi trebao biti na prvom mjestu sa mozda 500 milijardi vise od ostalih...covjek je osnovao Windows...i sad bi kucali na stampacu masinu jbt