Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kljuks, de ti vidi hocel oni kupit malina, pa nam nahaberi ???? :D
Jadno je vrijeme koje dolazi, korporacije ce nas unistiti, ako nisu vec.
Za ove sto pricaju o GMO: Znate li da je na nivou EU zabranjena GMO hrana za ljude? Jedino se GMO koristi u stocnoj prehrani, ali i tu se ima izbor- ekolosko ili konvencionalno meso, pa sami birajte. Otrovi poput pesticida i insekticida su pak kategorija za sebe.
Carrefour 10 puta bolji nego njemacka gofna , Aldi, Lidl, Edeka. U Francuskoj u Carrefouru cijene nize nego u BIH, a izbor robe ogroman. Sto se tice Tesca, nekada ga je Tuzla imala, bio bolji nego Bingo, ali nema pored SDA kadra Dzambica nikom selameta dole. Stvarno me je stid sto mi je babo iz Bosne
TESCO plc osnovan 1919. u Britaniji i Tesco d.o.o. osnovan 2000. u Tuzli (tj. Lukavcu) nemaju NIKAKVE veze jedno s drugim. Osim mozda ako TESCO ne odluci da tuzi Tesco... no kad nije Michael Jackson tuzio Dinu Merlina... Bosno je to. Ukro bi ti lak s noktiju dok ti pruza ruku a da nece ime strane firme za koje misli da ga niko nije cuo - jer je nepismen o icemu van svoje avlije. A ni tu nije bogzna kako potkovan znanjem.
Kao naše stanovništvo sa "crkavicom" od 500-tinjak i penzići sa 300-tinjak KM će kupovati u Francuskom Carrefouru i Britanskom Tescou, te će ta vijest biti korisna i zanimljiva ...
Carrefour uopce nije skup. U sustini u Francsukoj je hrana jeftina, samo su peciva u zemlji hljeba skupa
@Balea1987 Da je sve i dzaba - ti lanci ne postoje u BiH. Nego klixeri prepisuju strane portale, mahom Daily Mail isl. Da im jedan dan Google krene gurati indijske portale na vrh liste krenuli bi da nas izvjestavaju o cijenama kupusa i luka na pijacama po Utar Pradesu i Pundzabu.
Gle ovih GMO strucnjaka sto komentarisu.