Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A OVI IZ SDA NEK SE TAKMIČE KO MORE VIŠE SIPOREKS ELEMENATA SLOMIT GLAVOM I ORAHA LAKTOM
@The Maniac 1987 SDA planira dovesti vise hiljada Arapa u Sarajevo, dati im bosasnku zemlju i izvorista vode
@Diplomatic5555 ..... JUPIIIIIIIIII ZA TEBE , OPET ĆEŠ MOĆI DA KORISTIŠ TINTARU ZA RAZBIJANJE SIPOREKSA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Barem neko s malo soli u glavi, i ko hoće da se bavi poslom za koji je plaćen. Svaka čast!
Čekaj ba, ko je ono Edin Forto? Poznat mi od nekud frajer. Mora da je dolazio nekad kod nas u Sarajevo.
Zar ne bi prošle sedmice septembar, otkud sad oktobar?
Hahahaha ovi su godinama skupljali sve gluposti koje dobro zvuče u naslovima novina i portala i sad to tuše svojim jugobalijama a ovi svršavaju. Žalosno je što će kad ništa ne urade (kao što do sad nisu uradili). Da ne pričam kako bi da se sutra zapuca ovaj pokupio paušal i klisn'o negdje.
Jel Radojicic pohvalio ovu incijayivu?!?
On je lud. Nek prvo plati ove koji su vec tu. Odakle dovesti? Ko ce raditi u Varesu, Cazinu, Stocu? I sta ce raditi tamo?
@s.bah Šampione pročitaj članak, onda provjeri koliko pobrojane firme u članku imaju zaposlenih. Oni se već svi bave IT poslom. Sve te firme rade za strane kupce, i zaposleni u tim firmama imaju dobra primanja. Radi se o stvaranju uslova da tih firmi bude više, i da imaju još više zaoslenih.
Zelim i ja jednog ferrarija, jel.moze? Cuj zeli... ebemm ti novinare
Via Media ima veze sa informatikom kao BiH sa svemirom.Namirisali pare za predizbornu kampanju Općinskih izbora sljedece godine. Sto rekla Vesna Beganovic direktorica Via Medie “Gdje sam ja tu je lova- gdje sam ja tu je SDA , ovaj 😮Naša stranka” ops...
Hiljade IT strucnjaka ?? Ovo je samo populisticki naslov. Znate li vi koliko je placen jedan IT strucnjak u EU zemljama ?? Znate li vi koliko kosta samo jedan firewall a ne to da cete obezbjediti ambijent za rad IT strucnjaka ?? Kada Forto cuje o kojem se iznosu novca radi koji je potreban, brzo ce to staviti na stand by by ...e moj Forto, nisu ti to pekari od 5 stoja nego IT od 5 000
Onda je parlament IT inkubator ako je po visini plate 😂
@Zekolino Šampione pročitaj članak, onda provjeri koliko pobrojane firme u članku imaju zaposlenih. Oni se već svi bave IT poslom. Sve te firme rade za strane kupce, i zaposleni u tim firmama imaju dobra primanja. Radi se o stvaranju uslova da tih firmi bude više, i da imaju još više zaoslenih.
Naslov: Forto želi... ne mogu da vjerujem kako se smisli naslov.
Imam ja It experata iz Indije, Ali nisam siguran da ih mozete platit dovoljno...
kakvi bolan it strucnjaci, mi u BiH imamo problem proizvodnje hrane,krompir,žitp ...
@slika1 Šampione pročitaj članak, onda provjeri koliko pobrojane firme u članku imaju zaposlenih. Oni se već svi bave IT poslom. Sve te firme rade za strane kupce, i zaposleni u tim firmama imaju dobra primanja. Radi se o stvaranju uslova da tih firmi bude više, i da imaju još više zaposlenih.
bolje da dovede visoko placene ubice..😂😂😂
Ljudi poput Forte su od Boga poslani da ovome napacenom narodu daju malo nade u bolje sutra.
Znam ali prvo zavrsite skolu koju ste zapoceli i obezbjedite park djeci igraliste koje ste svi redom obecavali tokom izbora.
Nek pokusa ali slabo ... sve se raspada
Jel to mislite na ovaj IT kadar iz Pakistana sto se vidja zadnje vrijeme u BiH
'Taaa je ovo u Sarajevu!!? Haaa?? vazda nesto novo :D 'DUGO TE NIJE BILO SEKII'