Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi bilo problem povecati plate da svako radi nesto konkretno i produktivno, ali je 50% onako zaposleno preko veze i ko fol nesto radi
Obecavam svim građanima Sarajeva jedan veliki balon pred novu godinu ✋✋✋idemo dublje ✋✋✋ Edin Forto
Produkivniji smo do vlasti a sigurno od Konakovica i Forte
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel moguce da je ovaj ovolika bezobrazna džukela
Mislim da je vrijeme za novu vladu!
Nemoj mnogo je...citavih 13.5 maraka povecanje...ostavi sebi pa dodaj na pausal...
veceg idiota na celu Vlade u KS nismo imali...
Izracunaj koliko je 2 posto levatu. Daj Delicu da ti on izracuna ipak je on iz realnog sektora, vodio poslovnicu za prodaju mobitela.
Najnekarizmaticniji premijer u historiji KS.Vlast udarila u glavu nakon dvike godine vladanja. Onaj blijedi iz SZBIH je imao bolju harizmu od pausala forte.
Bit će izbori zanimljivi
Plate za 1,5%, a troškovi zivota za 80%. A sta je tek s platama u privatnom sektoru! Ne moze ovaj narod izvaditi ni Ante Markovic!
Jako povecanje,pisanje po sirotinjii al tacno tako . . .
Sve je to ok, zašto da ne?Sve je i svima osim penzionerima poskupilo.Samo nemojte razmišljati o penzionerima jer niti šta traže niti im šta treba,oćito im je 382 KM potaman.
Uh zaboravih reći.Nemoj da bi sebi nedajbože smanjili ili onaj bijeli hljeb ukinuli jer vi ste mjera i ogledalo svima drugim.Kako bi oni znali da postoje više hiljada plate da nije vas?
E moj forto brzo ćete vi sić sa vaših fotelja sve poskupilo 50%a on diže plate 2%.plate iznad 1500 ne nokte dizat ali plate od 819 morate Podić kako u Javnim institucijama tako i donijet zakon da privatnici to isto moraju uradit
majmune, cuj 2%. cijene otise najmanje 30%.
Uh forto sto se ja zajeba.Povjerova ti na slatka obecanja I lazi
Uvesti interno testiranje iz oblasti na kojoj je ko zaposlen,postaviti prag na testu i ko ne prodje prag,tj.ne polozi ispit,ide otkaz. Uhljebi nemaju nikakav posao ni odgovornost,samo su trosak i drzavi i korisnicima,koji ne dobijaju uslugu koju masno placaju
Otjerajte uhljebe i od tih usteda,pravim radnicima koji zasluzuju povecajte plate za 50%. Ovako bi uradili u Njemackoj,jer tamo se radi i zaradi a kod nas uhljebi koji ne znaju sta ce od sebe,nemaju dovoljno stolica po kancelarijama da sjede,koliko ih je zaposleno i ono bi jos vecu platu. Dok se motkama ne pocnu udarati uhljebi,nece biti ni digitalizacije javne uprave ni napretka.
Povecanje plata za 2% a cijene skocile za 100%... nonsens Boga mi