Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite i Bingu da se siri po Srbiji, Hrvatskoj, C.G, S.Makedoniji, Sloveniji
@cvetasti - što je to Bingo htio ali mu se ne dozvoli? Nigdje nikad to nisam pročitala.
@cvetasti bingo jeste nas i podrzavam ali vala bezobrazluk prema radnicima
Jos malo da se Bingo prosiri pa ce udarna vijest biti ona o prodaji Binga globalnim korporacijama, jer Bingo je samo sredstvo za pranje novca koje je SDA klepila. Polako, sve ce vam se samo kazati, vrijeme tece i pitanje je dana kada ce se to desiti.
@podstanarxxl jel istina da je bingo Bakirovo?
Ovi iz Agrokora "Fortenova Grupa" nisu normalni prvo je bio Mercator pa onda Konzum pa ponovo Mercator pa sad ponovo Konzum pa ko koga ovdje jebe
Fortenova-nije hofno nego se pas posrao
Ova monetizacija je samo prikrivanje PROPALIH RIZIČNIH kredita BANAKA koje su ulagale u MERCATOR i AGROKOR !!! Sve to na kraju plate male ŠTEDIŠE kroz ABNORMALNO visoke uslužne naknade koje niko NE KONTROLIŠE, niti DRŽAVA niti Agencija za bankarstvo !!!
Propast ce i Mercator i Konzum cak i pod novim imenima . Prodaju svoje objekte - imovinu da bi poslije placali kiriju za zakup. Pa kirija ce ih pojesti sama plus troskovi plata radnika i ostalo . A dug prosle godine samo Mercatora bio 678 miliona eura .
Mercator je najbolji.U Bingu su neljubazni i neusluzni radnici.Od robe proteklog roka do neslaganja cijena na policama i kasi.
Možete se zvati kako hoćete. Što ste poslovali na cijeloj teritoriji BIH, poslovali ste. CIAO.
Ovaj Mercator i Konzum ce unistiti sve moguce sa ovim muljažma promjene vlasnika,prenosa obaveza i sl. Pa kako naplatiti potrazivanje kad vec 3-4 puta je promjenjen naziv,promjena vlasnika objekata itd?
nema nam više merkatora, ja sam plakao
Odsad, pa nadalje i ubuduce kupujem iskljucivo najpovoljnije, sto kvalitetnije, te po mogucnosti i domace (a pod domacim podrazumijevam iskljucivo FBiH kako bi moj primarni zivotni prostor brze prosperirao), ali uvijek uz opasku - cast svakome, veresije nikome! Svi trgovinski centri koji posluju ovdje su per se domace firme jer tu placaju i doprinose i poreze, a ja cu nastojati kupovati vise kod oni koji vise postuju svoje radnike i daju im primanja dostojna covjeka, a ne roba.
Po koji put vec se prodaje ?? Al neko dobro pere novac
sve po zakonu ...
Ovo je propala firma. Samo da prodaju nekretnine i izgobit ce im se svaki trag. A pare na privatnim racunima. Da sav kapital prodaju, opet nemogu vratiti dug. A svaka firma sa proglasava bankrupt kada su joj dugovanja veca of kapitala.
Ovo sto rade se na zapadu zove "asset stripping"
to sve isti ljudi samo naziv mijenjaju i vrte
Joj al peru pare, jesu dosadni vise. Mercator, konzum, mercatir pa bajagi sad opet konzum