Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi imamo mini šengen. Nije tako veliki ali se države vole kao kod ovih.
Kina, Japan, J. Koreja, Filipini, Australija i Vijetnam. Baš se volimo kao i oni, poklali bi se na prvu kao i mi, ustvari već su se i klali, baš kao i mi.
Nepismene seljacine kaze se na svijetu a ne u svijetu
@appleUser1605391298 Ispod clanka ima opcija "ispravi greske" pa izvoli. Ovako si samo prosjecna nekulturna, netolerantna osoba koje je ocito nezadovoljna svojim zivotom i koristi ovakve situacije da se "opravdano malo olaksa" .
I kad USA i EU povuei svoju proizvodnju iz kine ima da crknu ko stakori
cetvorka protiv SAD :D
hahahaha heben ovaj sporazum dok nema NJemacke,Amerike,>Fancuske i Rusije. ahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahaha
Samo što nešto ne vjerujem da će zemlje poput Australije ili Novog Zelanda dati primati kineskim proizvodima u odnosu na npr. japanske ili južnokorejske.
@Ipkis a ti bas znas iz te svoje vukoyebine
ps Inace ni japamci ni juznokoreanci nemaju tehnolofiju da lansiraju raketu na Mjesec ili Mars,..kinezi imaju. Toliko o tehnoloskom koraku izmedju..A i kineska elektronika je i te kako prevazisla i japansku i koreansku,..samo ih politicki gusi USA. Kineski telefoni su svjetlosnu ispred japanskih
nisam teoreticar zavjere, ali sve ukazuje da je ovaj covid smisljen i plasiran od Kineza, zato mi je zao sto je mcDonald izgubio na izborima
sad ce se susena pascetina iz Vijetnama moci kupiti u Japanu, a lizalo od kuninih ociju biti ce dostupno svakom Indonezanu
To je zato sto nema Bosne u EU
Bez obzira što nisu dio bloka, ekonomija SADa je veća od tog bloka!
china first. bilo logično. teško onom ko nema jedno bezcarinsko tržište. na svu sreću srbija organizuje mini šengen. bih je već pristupila. Ta carinska zona okuplja nekih 20 miliona ljudi.
SAD nije dio njega?? Pa vidite da su to zemje dalekog istoka i Oceanije.. Nema ni Rusije . Sta je ti cudno ljudi prave sebi svoju siru trgivinsku zonu. Gdje ce Kina vodit glavnu rijec uz Japan Maleziju..
Ovo je sve smrad od trampa...vuče tramp svoj smrdljivi rep