Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta ja bas planirao da otvorim nargilhanu
Ništa brez pipe.
otvori kladionicu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A na listi MMF-a prva za uvaliti kredit. Noorod zno!
I najpovoljnija drzava za osnovati partiju.
@BosnaUAmanetu Treba tražiti komentare na ovu vijest od Hana, Vigemarka, Mogerini i Incka!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Да смо се раздвојили послије рата,гарантујем да би нам стандард био најмање трострук,да би нам односи били 100 бољи,границе отворене...Овако ино фактор држи статус кво,ради лакшег експлоатисања.Гдје су данас Чешка и Словачка?Њима се не може манипулисати.
Shidi se ne slaze sa tim....
Racku od državeee
jednu vreću forbesa za mog baketa
Ovaj rezultat da je BIH najgora zemlja za ulaganja, jeste rezultat nesposobnosti vladajucih stranaka, koje su jedino sposobne za sirenje nacionalizma i suplje retorike, uz potiha nadanja da se BIH raspadne
Zato je idila za uhljebsko-birokratsku&parazitsko-krpeljsku, "želim da radim na teret države kukam i uživam" garnituru stručnjaka u svim bojama pa i onim duginim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra je drzava, kakva stoka u njoj zivi. Stid me sa kakvim idiotima dijelim zrak.
Ljepše zemlje a gorih ljudi na svijetu nema.
zavisi. pitaj one sto guze preko 4 miliona raje koja najvole da prime uguzu/e ta raja sto voli uguzu mozda je zanjih tesko za biznis, a ove sto udaraju uguz nema bolje lokacije za bisnis od bosne.
Eee nije sala, mislim nije loše ispod stoje smo. Ali ja ipak vjerujem da su se oni nešto zeznuli ,jer mi smo najbolji, mislim posebno u zadnjih nekoliko godina ekonomija rascvjetala, stočarstvo turci nam svako malo ulete po koji stogodišnji bus i sl. A statistike govore samo pozitivan rast, mislim ovo nas neko zeza. Raja da ne pričam ne europska, svjetska kultura. Nigdje papirića okolo sve sama zelen. Pa secondhandovi u usponu, bemzinke, zato vam kažem neko se zeza sa nama.
Troskovi zivota u Sarajevu: 250-350KM najjeftinija renta stana 200 - 300KM sve rezije 400-600KM hrana i hemija 100-150KM gorivo 150-200KM razno od 1100 do 1600KM mjesecno da se moze zivjeti. vam Sarajeva to je jos jeftinije. Samo se fokusirati za online freelance posao a zivjeti ovdje i eto ga boli glava rjesenje.
Lagundjija je svojim angazmanom vratio sve nazad i doveo u situaciju da se ponovo zapadne SDA grobarima ove zemlje.
Ovo i ptice na grani znaju.. nista novo..
kod nas samo stočarstvo uspijeva.... stoka sitnog zuba...
I wanna be on the cover of Forbes magazine....