Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba dati podrsku mladima, bravo
Kod njih ni Ajnštajn ne bi zadovoljio kriterije.
Za svaku pohvalu!
Vamo stipendisu a firme im duzne drugim firmama iznose koji oni za dan zarade ,a ti iznosi hrane porodice radnika !! Sramota
svaka čast
Lijepo je pročitati ovakve vijesti. Studentu, ozbiljnom studentu, svaka marka znači i olakšava situaciju. Tužno je što nema više ovakvih fondacija i tužno je što novinari ne prenose činjenicu da se ovih dana radi na ukidanju finansiranja Fonda Suada Dilberović iz budžeta, odnosno da se finansiranje istog prenosi na godisnje uplate studenata i profesora.
Zafalilo para za sluzbena auta pa zakidaju gdje mogu...