Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se Reumal ugasi, treba i državu kompletnu raspustiti. U državi sa ovoliko bolesnika jedna ovakva firma da nemože poslovati, nije mi jasno.
Od silnog lopovluka sve propade.
@ArijanBravo Cega se SDA uhvati tu trava ne raste vise nikada!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
prije bi rekao da mu prijeti promjena u strukturi vlasnistva
Dok opčina Centar napreduje, nejma zime za budućnost ove zemlje.
A niko ne piše zbog čega su radnici došli u situaciju da tuže firmu?
Cuj, i meni je posao malo stao, pa opet ne gledam u drzavu, nego malo vise radim. Ako tolika dika od firme ne moze 3 mjeseca bez poslovanja, onda nije bas toliko odrziva i isplativa. Dajte da to stranac vodi.
Poklonite ga Bakiru.... Dovest će on migranata, oni svakako spašavaju turizam, bar zločinac Cikotić tako tvrdi ...
400 radnika? To je pretjerano radnika, zamisli moraju zaradoti preko 400.000 samo za plate mjesečno
Svi protiv Sda po forumima pisu i galame a kad dodje glasanje oni opet na vlasti. Narode moj dragi probudi se napokon pa sahrani SDA na sljedecim izborima pa da krenemo sa normalnim i boljim zivotom. Sve je bolje samo da nema Sda dusmana BiH
Kljucni poblem su tuzbe radnika i kad god je da se radnik namiri je problem a to sto se pokralo to nista e ako je to onda nek se i ugasi i drzava treba da se ugasi.....
Vlada da plati svim penzionerima semodnevni ultra all inclusive i tako spasi reumal i pokaze malo empatije prema ovim ljudima carobnjacima koji svojim penzijama od 300 i nesto maraka prvi stoje u redovima da plate svoje racune prema drzavi!!!
Moramo ih nekako svi podrzati jbg...
Na stranici im pise kapacitet od 520 kreveta, a imaju 400 zaposlenih????
gdje dodje ili prodje SDA ekipa tu vise trava ne raste. Samo da je kakve sadake i donacija. Gasi mjesalicu i motaj kablove.
zar je moguce??? pa ovu drzavu samo moze revolucija kao u francuskoj spasit
Tužiti vlastiti izvor egzistencije,....komunistička uravnilovka tipa -nek sve crkne za mojih par hiljadarki K kartu itd
Eh...Kad bi se SDA mogla kako ugasiti...Da progledamo malo ...
Kažu mi da mi se dedo tu švalerao, i to debelo, tijekom prošlog vijeka.
Ljudi moji koje gigante su ovi uspjeli svojom halapljivošću da obore na koljena.Pa narode dragi do kada ćete misliti da je dobro ovako kako je?