Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabavi me zabavi da mozak mi olabavi
bas me interesuje da li su buku smanjili tj. jesu li uspjeli barem doci u nivo sa airbus 320 serijom jer generalno meni najveca zamjerka 737 seriji je buka koja na malo duzim putovanjima postane naporna...
@promaha Kažu da je redukovana za skoro čitavih 40%. A u pravu si za ovo i svaka ti čast za zapažanje. Malo je putnika koji mogu ovakve stvari provaliti. Za to treba biti istinski ljubitelj avijacije. Na starom 737-800, motori CF su stvarali tu buku, a novi su mnogo napredniji i imaju potpuno drukciji zvuk. Ali aerodinamika ostaje ista, jer nista se nije promijenilo u zadnjih 50 godina. Lice 707ice je i na ovom, zadnjem modelu identicno.
Ih kad sleti u Trebinje...
@Antivalidator Opa evo ga nazad, ja evo sad u stanu nasuo sebi casu vode. Sta ces sada, kmecati i plakati dok ne dobijes ban ponovo? Inace u Trebinju ove godine tri puta vise putnika nego prosle, rekord. Planira se i autobuska stanica.
bauštelski avion.
bzvz.... sicevi preuski i neudobni ko u gradskim busevima i previše ih ima. komocije ni za lijeka.
@Antivalidator ... nema tu prve klase. pogledaj unutrašnjost. avion je premalen i podsjeća na grasov bus.
@Antivalidator Prijava prijava, ban za 3,2,1
dok arapi širom arabije pate i dok se ubijaju ovi se goste. a onda mi milimo kako su arapi dobri za nas i naši velllliiikkkii prijatelji. arap bi brata prodao za dva litra dizela a nas za hraku od slona.
grijesis, arap arapa ne bi prodo za milion tj ne bi tebi dao da se okorostis. radije ce pustiti da.mu propadne milion nego brata da izradi, dok bi te bosnjo izdigo za 5 km.
Prodane duše! Kao islamska aviokompanija, a na meniju prva ruska vodka. Fuj!
Dobar avion! P.S. Kad se budete vraćali kupite nam svježih datulja.