Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce za mog zivota biti uveden let it Amerike (St.Louis) za Sarajevo. 60 hiljada Bosanaca i Hercegovaca sanjaju to tome. Da ne presjedamo u „17“ gradova i da ne placamo prekp $2000 po karti. Četveročlanoj porodici treba izmedju $6500 do $8000 da dodju do Sarajeva.
@Saint Louis Bosnian da ova drzava ima imalo mozga, let prema st luisu iz sarajeva bi bio prioritet u svakom smislu da vam se omoguci da cesce dolazite u svoju zemlju
Nela vas tamo. Samo posaljite pare, nemorate ni dolaziti
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Citam na srpskom portalu Trebinjski aerodrom obara sve rekorde ovog ljeta ,neka je masala...
@Brcak215 Rame uz rame sa bihaćkim
Samo da se Jos rijese lopove-taksisti i biti ce full isplatno dolaziti u SA
Lako je uvesti liniju, al hajd je naprav isplativom.
Svako 15 dana vijest uvode se uskoro nove linije... Da su se uvele sve linije koje su se najavljivale...jwbes aerodrom Hamad. Kod nas najava znaci kao zavrsen posao...najavljuju letove, izgradnju transverzala, autoputa... Masta je limit.
super, hvale jos samo putnici ! Iste greske ranijih propalih firmi, letovi z za nebitne gradove. A dijaspora ce i dalje koristiti wizzair, eurowings itd.
Baš me zanima koliko ce trajati ova linija za London s obzirom da nama trebaju vize za Veliku Britaniju
Konacno.. hebala vas Turska i bliski istok vise
Sta lozite ljude ? Privatna je aviokompanija..
Managent Fly Bosnia kao isparana ploca. Hoce, hoce , hoce pa nece. Odkada ljudi kume da se uvede London al njima izgleda slađe da prime platu a nisu letali. Gospodo, avion zarađuje dok je u zraku, nisa od objavljivanja ideja u medjima.
mozeli se jos za teheran
Da će Bogdom iz Tz u Neum, tj Mostar, pa da se ne putuje po 8 sati i da ne strahuješ od svakog vozila kako s tvoje tako i s kontra strane koji luduju po cestama.
Dobro si se sjetili, ne mozes iz ove rupe nigdje otici osim u Tursku.
@GM7 Ako imas kintu mozes oticki kud zelis...
NAPOKON!
Svaka cast gospodinu Gabrielu i njegovoj zeni.Svjetsko ime vodi nasu kompaniju.Aferim
Hvala Bogu dragom
Pa evo 5 mjeseci pisu kako FlyBosnia treba da leti za London i Pariz.. pa kad ce vise? 2023?