Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi što pametuju pa kažu a što nisu Pariz, London ili NY, jedina linija na kojoj voze je kuća-piljara-kladionica. Gospodo, ove linije se ne uspostavljaju radi nas, jer smo mi siromašna nacija kojoj je maksimum jednodnevni izlet na Jadran. A nažalost ne dolaze nam francuzi i englezi u goste nego arapi.
Zato imate po 3 leta dnevno iz Dubaija, +redovne linije za Katar i Rijad. A ljudi dolaze i troše ovdje ogromne pare, to pitajte ove što drže hotele ili iznajmljuju apartmane. Oni su zadovoljni. Jedino koji kukaju jesu klixovci, inače stručnjaci za civilnu avijaciju i turizam, između ostalog.
@hamo.bonaparte Samo što arapi ne dolaze u goste, nego u svoje vikendice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zaista bih u zemlju propao od stida da sam Srbin koji podržava Dodika i vjeruje da će se u BiH naseliti 500.000 Arapa! Pa ni migranti iz Afganistana ne žele da se nasele ovdje! Arapi rade upravo ono što je i za očekivati, dolaze na odmor u državu koja ima najviše vode i zelenila na svijetu po najpovoljnijim cijenama!
Odlično, samo naprijed. Ima osnova da se dalje proširi na jos vise gradova.
Jel to teretni za pijesak iz sahare.
Daj te let za Istanbul da turkish vise ne lopata
Pocelo pranja para preko imena BiH.......... sve isti lopovi ........ Citam razne komentare i sve sto vidim da su poloticari opet posvadjali ljude, svi se bave tko je sta po nacionalnosti ili religiji a ne vide da rade budale od nas i samo nas pljackaju .......bravo ljudi......PROGLEDAJTEEEEEEEE........
Hajde napišite članak o tome kako je Ryanair došao u Banja Luku. Sigurno će više putnik ići Ryanairom nego FlyBosnia-om
Ovdje su skuckane pare iz donacija. Bakir i jaran mu Al Shiddi. Smrdi, smrdi, uzasno smrdi
Neprijatelji Bosne na aparatima!
Cestitke da bude hairli
ko smije nek izvoli :D
@muradi12 Idi pa radi 3 posla da preźiviś.
Hoće ovo završiti kao i onaj Bosnian Wand Airlines hahahaha
Za razliku od Want Airlinesa koji je "rentao" avion, ovdje se radi o kupovini aviona za privatnu kompaniju. Dakle može radit sa njim šta hoće i letit "gdje" hoće ... O ljudima koji su zaposleni ne znam, ali investitor ipak pokazuje da ulaže nešto u ovu državu SCC, PH, Bristol, FlyBosnia što sad za sad funkcioniše ....
Ista ekipa koja je kroz Air Bosniu u raznim varijantama i Arnoro uzela pare i nestala.
Flybosnia....o boze...polenula mi kafa od smijeha.🤣🤣🤣🤣🤣
Dole malim slovima pise "postoji mogucnost da sletite u zgradu"!