Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je na hair samo.. Cestitke.
@BulevarArapa Vi taj problem nemate. Nemate svoju kompaniju. Arapi je imaju. Doduše, navikli ste vi na tursku vlast, a ni arapi nisu daleko.
B O S N I A, moja domovina❤
Daj za Frankfurt vise! Razguli se po 5-10 sati sa dva leta umjesto 2 sata
Znamo ko je muz ove Cvjetic... Prema tome prema sebi organiziraju letove
U Bosni se kađe MilanO! Mi-la-nO!!!
@Bathory *kaže
Sta se lozite na rijec Bosnia u imenu. Arapima trebaju veliki projekti za veliko pranje para, za godinu-dvije ce se poceti pricati o milionskim dugovima, a osnivac ce cudesno nestati iz te Bosnie
Koji su to lazovj evo uvode liniju za Paris od novembra prošle godine.Pa biće u januaru , evo sad u maju .
Krasno, sad ce jos Arapa doci, malo ih je ionako...
Haj ne lažite... Kupio kartu za Rijad za ovu nedjelju , stigla mi obavijest da je ukinuta linja nedjeljom i da se leti samo četvrtkom, pa sam prisiljen ići ujutro,ne da ste neposlovni nego uz to još lažete,užas.....
Nadam se da ce uspjeti, ali ovi imaju bosanski mentalitet pracen arapskim parama. To dvoje kad se sastavi dobije se aljkavost, glupost, i nadasve nedostatak poslovne svijesti. Jedina avio kompanija koja pusta karte u prodaju bukvalno par dana prije najavljenog leta i onda se cudi sto prodaja ne funkcionira. Vec sad bi u sistemu morali imati sve ove destinacije (osim MOZDA Barcelone i Milana) a oni nemaju ni jedne. I onda ce opet biti kuknjava.
Manje price i obecanja a vise rada i rezultata, polako mi licite na nasu politicku arenu, korak naprijed a zatim tri nazad..
Ma sta vi nemate,te Hoteli od 400 mil.€,autoputevi za Beograd,Trnovo,Burzoj Ozon,100.000 radnih mjesta,Fly Bosnia. . .
Bahrein, Kuvajt, Jordan, Bejrut, Barcelona, London,... zato cete i propast, pored, Dortmunda, Stokholma, Osla, Kopenhagena, Frankfurta, Basela Berlina i 90% popunjenosti, vi birate 10% popunjenosti i oslanjate se na arape koji ocekuju luksuz a ne uslugu na nivou najgoreg low costera.
Siguran sam da ni jedan avion nece ici iz Tuzle,znam da Fly Bosnia izbjegava MAT... BILO BI DOBRO DA PO JEDAN BAZNI AVION STAVE SARAJEVO,TUZLA I MOSTAR,BILO BI PARA,OVO SU VELKE DESTINACIJE...
Ne vidim kakve veze ovo ima sa ishranom hrčka.
E sto me nasmija 😂