Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potez za pohvalu Svak čast flybosnia
@Manijaci_cvila ... i sad ti kontaš da je to naša avio-kompanija samo zato što u nazivu ima bosnien.
.Rijec o privatnoj kompaniji AL shidi grupacije koja je u dobrim odnosima sa Izmetbegovicem,koji vjerovatno ima tala od istog,i od kojeg je dobio nacionalni prefiks koji je vjesto upakovan i serviran .Kod nas je postala praksa da se privatni interesi maskiraju i serviraju kao nacionalni i opce drustveni i zato danas imamo mnogobrojne firme koje prave i imaju ogromna bogastva a sve zahvaljujuci izlizanim i isfuranim parolama kupuj domace i tome slicno od koje samo pojedinci imaju korist
A najveci je apsurd sto glupe i zaostale bosnje se loze na ove prekise,koji kao predstavljaju nesto znacajno za nasu zemlju
@cameron može im se jer je ovdje inteligencija na nivou afričkih i pustinjskih plemena
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci eto Cammore u Hercegovinu da razvije biznis sa Hercegovcima
Umjesto da bosance iz Skandinavije uveze s domovinom, jok, dovlace ublehase..
šta kaže poreska inspekcija na stanje u međugorju? naplaćuje li se pdv? imaju li razno razni vodiči i vjerski službenici dozvole za rad?
FlyBosnia radi, Herceg Bosna se gradi.
ma ja, jeftinija opcija. Sarajevo dere.
čuj flybosnia, nije mi jasno kako se neka arapska kompanija može registrovati pod poluimenom naše države. više im pristaje ime fly-lova iz bih.
Čuj razmatraju treći avijon da baziraju u Mostar ili TZ ili BL nema se tu šta razmišljati nikako u banjaluku kod dzikana samo u tuzlu ili ako nikako to ne može ondak Mostar
@gooUser1564173331 A šta to fali Banjaluci ? Uz Mostar i Trebinje, najljepši grad u BiH. To su činjenice !
Još jedan bezvezni čarter od kojeg građani ništa nemaju. Na stranici FlyBosnia čak nema leta uopšte niti ima Mostara ni Napulja među destinacijama, niti znaš kad leti, ni koliko je karta. Kako su ti koji su doletjeli kupili karte?
@ prof Baltazar eto ti me edukuješ o onome što sam sam rekao. Da si ti uključio mozak skontao bi da je moje pitanje retoričko jer naravno da ne mogu doletjeti ako ih nema ni u kakvom sistemu osim da su dio aranžmana sa nekim. Jel' moram svaki detalj nacrtati. A za novac, uglavnom se sliva u neprijavljena noćenja. U Mostaru samo ostavljaju smeće.
Toliko se godina cekalo na ovo. Da su bogdo odmah to uradili, danas bi Fly Bosnia bila najaca na Balkanu. Treba povezati i Firenzu sa Sarajevom, to sad niko ne misli ali vidjet cete za koju godinu to ce napraviti ali kao i uvjek sa velikim zakasnjenjem.
@RufusAnonimus - jadnici, pucaju minuse a ne znaju zbog cega ili misle da znaju. O moja Bosno, tesko tebi sa ovakim ljudima!
@cekvenjak, Dok god budeš razmišljao da je aerodrom nečije dobro , a ne građansko zaslužuješ sve što se sada dešava, pa i zaposlenje na takvim mjestu,svuda u svijetu postoje tenderi koji traže da se izabere najpovoljniji ponuđać, pa tako se svi moraju potruditi i cijenom i kvalitetom usluge,monopol je druga riječ za nerad i neodgovornost prema građanima bilo gdje u svijetu , te za pljačku pod nacionalnim okriljem..
Ova FlyBosnia ce uskoro propasti, pa bema tih vjernika puno, to se moglo i iz Sarajeva pokriti... Jos jedna fijasko Bosanska kompanija.
Hrvati napravili sebi biznis meku i sve funkcioniše.
Eto imbechile Džovani, eto imbechile Dzovani,....
@sakiba popravi se :D
A eto Air Bosna nije bila rentabilna pa ugasise kompaniju dok ovi otvaraju linije, masallah za njih. Kako ovi mogu, a Air Bosna nije mogla?