Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj šuplje lopovske ... fuj stoko jedna
Pokrali narodu pare smišljeno. Nije se moglo uplatiti ziralno, samo keš.
Ovo samo u Bosni može! On još dobio priliku da narod pravi ludim umjesto da je već iza rešetaka....ooj Tito!
nije iscrpio svu lovu jos, pa dobija na vremenu ovako.
Isporucite ljudima pelet!
U sta mi idemo, u XXI stoljecu zivimo bez vode u glavnom gradu, hebu nas za grijanje, de nam i struju ugasite i da stvarno pokazemo da smo u "srcu Europe"
pa zasto placati pelet unaprijed.....kad svaka od tih firmi vrsi prevare neke.... Zahvalite HIFI sto vas magarci ..preprodaje pelet, da bog da se jos vise obogatio na racun idiota koji kupuju od njega !
stoka lopovska, ovu bagru treba tuzit sve redom...Sve zalihe sto imaju preprodaju dalje, sto hifi, sto za italiju, i ko zna kako i po kojim cijenama, dok obicni ljudi, koji unapred uplate, fino ga dudle...
Svake godine ista prica ali fakat. De malo kreativnije lazite
mame vi seb jebaali stavili ste cijene boli glava
Peleta ima ko drva...
Ma napuši se Fekry a znao si sav pelet prodat HIFI i drugoj bagri, dabogda im za lijekova trebalo a i tebi bogumi
jesam li samo ja na ovoj slici vidio nesto drugo?
kakva uvjernja i posjete?!?! isporucite robu i tacka!!!
Ima jedna pojava koju vjesto koriste ovi prodavaci i preprodavaci peleta. Radi se o slijedecem: Svi pisu 80% bukov pelet sto apsolutno ne odgovara isporucenom peletu i druga prevara na slikama redom svi stavljaju slike svijetlog peleta da covjek pomisli kako je cisto drvo, ali kada stigne isporuka onda je stvar drugacija, taman, crn kao da je od stajskog djubriva pravljen, pa mozda ima i te primjese ne bi se iznenadio.
Pelet u BiH je užasno lošeg kvaliteta, inspekcija ništa ne radi, na vrećama koje stampaju po želji piše sve osim onog što se u njima nalazi, uglavnom nam prodaju smeće od trulih jelovih okoraka ali obavezno pišu bukov pelet. Inspekcijo malo i vi nešto radite obidjite ove firme.
1.Analiza 2.prijava 3.placena klix objava rezultata :D Ne ide drugacije :(
Cudi me da se niko od inspektora ne grije na pelet, nikad nisam naso bilo kakav clanak da je neko od njih naso nepravilnosti o laznim deklaracijama na vrecama ili vrecama bez ikakve oznake, ili grijesim mozda se bas dobro griju na pelet.
Kako je ova reklama lijepo i domišljato uradjena!!!
Mislis? Da su ono svi uvuceni u to :D maa daj too much za ove nase kocoglavke, ili?