{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FL Wood: Žalimo zbog kašnjenja isporuke peleta, nismo imali namjeru oštetiti kupce

Klix.ba
12.11.2018. u 07:31
28
34
FL Wood: Žalimo zbog kašnjenja isporuke peleta, nismo imali namjeru oštetiti kupce
28
FL Wood: Žalimo zbog kašnjenja isporuke peleta, nismo imali namjeru oštetiti kupce
Čelništvo kompanije FL Wood obratilo se portalu Klix.ba nakon članka o slučajevima čekanja na isporuku peleta. FL Wood izražava žaljenje zbog novonastale situacije, ali i navodi kako neke pojedinosti, poput prodaje firme, nisu tačne. Saopćenje prenosimo u nastavku.
"Naime, u objavljenom tekstu navodite kako su pogoni fabrike napušteni i kako se unutra nalaze samo čuvari, što ne odgovara istini i činjeničnom stanju. Činjenica jeste da društvo ima određenih poteskoća u poslovanju, ali bez obzira na to, Uprava društva stoji iza obaveza koje ima prema našim cijenjenim kupcima kada je u pitanju isporuka peleta. Izražavamo žaljenje zbog nemogućnosti da ispoštujemo očekivanja naših kupaca, ali smo spremni da zajednički iznađemo najbolje moguće rješenje. S obzirom na zakašnjenja u isporuci peleta, našim cijenjenim kupcima ne osporavamo da svoja zakonska prava traže i sudskim putem", kaže se u saopćenju firme FL Wood.

Dalje se tvrdi kako navodi Latife Vražalice Hadžibajrić o prodaji ove i sestrinske firme nisu tačni.

"Odgovorno tvrdimo da nijednog trenutka nismo imali namjeru na bilo koji način oštetiti ili prevariti naše kupce, kao i da ćemo učiniti sve što je u našim mogućnostima da ispoštujemo obaveze koje imamo. Trudimo se da sukcesivno isporučujemo pelet, u skladu s trenutnim proizvodnim mogućnostima. Sve naše kupce koji su ovim tekstom prestrašeni pozivamo da kontaktiraju ili posjete sjedište društva i uvjere se u sve navedeno. Jos jednom izražavamo iskreno žaljenje zbog trenutne situacije, ali stojimo iza obaveza našeg društva prema cijenjenim kupcima", zaključuje se u saopćenju.

Podsjećamo, portal Klix.ba je pisao o problemu građana koji su naručili pelet iz firme FL Wood iz Foče, čiji je vlasnik Egipćanin Muhamed Fekri, a koji već mjesecima čekaju na isporuku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: